Δες τη νέο V12 supercar της Ferrari να driftάρει το Fiorano

Σχετικά άρθρα

Πριν τρεις μήνες η Ferrari έβγαλε για πρώτη φορά σε δημόσιους δρόμους γύρω από το εργοστάσιό της ένα μουλάρι δοκιμών, το οποίο βασίζεται στη Roma αλλά έχει επιμηκυμένο καπό. Χθες, το ίδιο πρωτότυπο της ιταλικής εταιρίας εθεάθη να συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης στην πίστα του Fiorano, με τον οδηγό του να driftάρει με χαρακτηριστική ευκολία.

Οι μέχρι σήμερα πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τις πρώιμες δοκιμές του μοντέλου που θα αντικαταστήσει την 812 Superfast (GTS και Competizione), οι πωλήσεις της οποίας έχουν πλέον ολοκληρωθεί, και κάτω από το μακρύ καπό το αυτοκίνητο κρύβει έναν V12 κινητήρα.

Το νέο μοντέλο αναμένεται να διαθέτει κάποιο είδους υβριδισμού, με το νέο μπροστοκεντρομήχανο V12 grand tourer να βασίζεται στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα, που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ferrari Roma. To επερχόμενο νέο αυτοκίνητο της ιταλικής εταιρίας έχει κωδική ονομασία F167 και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...