Στην Τζέντα το GP της Σαουδικής Αραβίας έως το 2027

Σχετικά άρθρα

Το Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας πρόκειται να παραμείνει στην πίστα της Formula 1 της Τζέντα τουλάχιστον μέχρι το 2027, καθώς συνεχίζονται οι εργασίες για τη νέα πίστα στο Qiddiya.

Ο Martin Whitaker, Διευθύνων Σύμβουλος της Saudi Motorsport Company, promoter του GP δήλωσε:

Είναι σημαντικό να προστατεύσουμε το μέλλον στην πίστα της Τζέντα και για αυτόν τον λόγο συνεργαζόμαστε ξανά με τη FIA και τη Formula 1 για να διασφαλίσουμε ότι έχουμε μια πίστα που θα μας επιτρέψει να διοργανώσουμε GP στη Τζέντα ενώ οι εργασίες συνεχίζονται στην πίστα στο Qiddiya.

Αυτή, σχεδιάζεται για να ηγηθεί του κόσμου στον σχεδιασμό και την ψυχαγωγία που προσφέρουν οι πίστες της Formula 1. Ένα μοναδικό και συναρπαστικό έργο, το Qiddiya θα είναι μια τοποθεσία που όλοι θα θέλουν να επισκεφτούν.

Αλλά αυτή τη στιγμή και στο άμεσο μέλλον η εστίαση και τα μάτια του κόσμου θα είναι στραμμένα στην Τζέντα και στην ακτογραμμή της Ερυθράς Θάλασσας τον Μάρτιο.

Το Qiddiya είναι ένα νέο συγκρότημα ψυχαγωγίας στα περίχωρα του Ριάντ που μόλις ολοκληρωθεί θα περιλαμβάνει την πίστα της Formula , καθώς και σαφάρι, υδάτινο πάρκο και το ταχύτερο, ψηλότερο και μακρύτερο τρενάκι του λούνα παρκ στον κόσμο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...