Vasseur: Η Ferrari έχει ότι χρειάζεται για να κερδίσει το πρωτάθλημα

Σχετικά άρθρα

Ο Fred Vasseur, ο νέος επικεφαλής της Ferrari δήλωσε πεπεισμένος πως η ομάδα του έχει όλα όσα χρειάζεται για να κερδίσει το πρωτάθλημα και αν στοχεύει σε οτιδήποτε λιγότερο θα ήταν έλλειψη φιλοδοξίας.

Όπως είπε σε συνέντευξη τύπου:

Είμαι πραγματικά πεπεισμένος ότι η Ferrari σήμερα και, σίγουρα, η εμπειρία μου περιορίζεται στις δύο τελευταίες εβδομάδες, έχει τα πάντα για να κερδίσουμε. Πρέπει να συγκεντρώσουμε τα πάντα για να κάνουμε καλή δουλειά, αλλά έχουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα αποτελέσματα των τελευταίων δεκαετιών που ο τροχός λειτουργεί πάντα και είναι απλώς θέμα συνεχούς βελτίωσης για μένα.

Αν κάνουμε καλύτερη δουλειά από τους άλλους σε μερικούς μήνες ή χρόνια, τότε θα μπορέσουμε να κερδίσουμε. Τίποτα δεν είναι πέτρινο. Αν ρίξετε μια ματιά σε κάποιες ομάδες που ήταν σε πολύ κυρίαρχη κατάσταση πριν από μερικά χρόνια, δεν είναι πουθενά σήμερα.

Σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πάρεις τέτοια κατεύθυνση για να πεις Ok, ήταν όπως αυτές τις τελευταίες δεκαετίες ή τα τελευταία 20 χρόνια, και θα παραμείνει έτσι τα επόμενα 40 χρόνια. Η F1 είναι ένας κόσμος που αλλάζει και πρέπει απλώς να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά, στην απόδοση και όλα είναι πιθανά

Ο Vasseur αντικατέστησε τον Mattia Binotto, με τον CEO της Ferrari, Benedetto Vigna να προσθέτει πως τίποτα εκτός από τη κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είναι αρκετό για τη Ferrari.

Ερωτηθείς αν νιώθει πίεση για να κερδίσει το πρωτάθλημα φέτος με βάση τα σχόλια του Vigna, ο Vasseur είπε:

Όταν είσαι σε μια κορυφαία ομάδα, δεν μπορείς να έχεις άλλο στόχο από τη νίκη. Δεν μπορείς να ξεκινήσεις τη σεζόν για να πεις: “Εντάξει, θα είμαι ευχαριστημένος με τη δεύτερη θέση”. Θα ήταν έλλειψη φιλοδοξίας. Νομίζω ότι έχουμε τα πάντα για να κάνουμε καλή δουλειά και ο στόχος πρέπει να είναι η νίκη.

Ο Vasseur είναι ο πέμπτος επικεφαλής της Ferrari από την τελευταία φορά που κέρδισε το πρωτάθλημα, μετά τους Stefano Domenicali, Marco Mattiacci, Maurizio Arriavabene και Mattia Binotto.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr