Leclerc: Πολύ εντυπωσιασμένος από το ξεκίνημα του Vasseur ως επικεφαλής της Ferrari

Σχετικά άρθρα

Στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου η Ferrari ανακοίνωσε ότι ο Frederic Vasseur αντικαθιστά τον Mattia Binotto, με το έργο του πρώτου να ξεκινά τις πρώτες ημέρες του έτους.

Ο ερχομός του Vasseur στην ιταλική ομάδα τον έφερε και πάλι δίπλα στον Charles Leclerc, αφού ο Μονεγάσκος έκανε το ντεμπούτο του στην F1 με την Alfa Romeo το 2018, όταν επικεφαλής ήταν ο Γάλλος, έχοντας επίσης αγωνιστεί για την ομάδα ART Grand Prix του Vasseur στο GP3 το 2016 -κερδίζοντας αυτό το πρωτάθλημα ως πρωτάρης.

Λίγες ημέρες πριν τις μοναδικές “χειμερινές” δοκιμές της φετινής σεζόν στην πίστα του Bahrain, ο Leclerc μίλησε για το νέο αφεντικό της ομάδας, λέγοντας:

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσο καλά παρουσιάστηκε στην ομάδα. Η Ferrari είναι πολύ διαφορετική από ό,τι έχουμε συνηθίσει πριν.

Η Ferrari είναι τεράστια. Και μόλις έφτασε εδώ κατάλαβε πολύ καλά τον τρόπο που λειτουργεί η Ferrari από τις πρώτες μέρες.

Είναι πολύ ξεκάθαρος σε αυτό που θέλει και είναι εξαιρετικά καλός στο να βάζει τον κόσμο στη σωστή νοοτροπία και στη σωστή ατμόσφαιρα για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Aυτό φέρνει στη Ferrari και είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλό.

Κλείνοντας, το τρέχον συμβόλαιο του Leclerc με την Ferrari λήγει στο τέλος του 2024, και παρότι είναι μακριά αυτό οι πρώτες νύξεις είναι ήδη παρούσες, με τον Μονεγάσκο να δηλώνει:

Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα -δύο χρόνια. Φυσικά, θα βάλω τα δυνατά μου. Όχι για τις διαπραγματεύσεις, αλλά για εμένα και για την ομάδα.

Και μετά φυσικά… θα ξέρετε, σίγουρα, όταν ξεκινήσουν οι συνομιλίες. Αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

30 χρόνια χωρίς ε-Senna

30 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την "μαύρη" Πρωτομαγιά του 1994. Τότε που οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 2.17 μ.μ και στην πίστα της Ίμολα...