“Κόλλησε” μια Alpina B3 Touring σε μονοπάτι εμπιστευόμενος τυφλά το GPS

Σχετικά άρθρα

Ένας 77χρονος Γερμανός επέλεξε να εμπιστευτεί τυφλά το GPS της Alpina B3 Touring του, αντί να διαβάζει τις οδικές πινακίδες και να ακούσει τις προειδοποιήσεις από περαστικούς, που του έλεγαν ότι δεν επιτρέπονται αυτοκίνητα στην πορεία που είχε ακολουθήσει.

Παρόλο που το μονοπάτι γινόταν ολοένα και πιο στενό, αυτό δεν εμπόδισε τον ηλικιωμένο οδηγό να προχωρήσει, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που δεν έμεινε χώρος, με αποτέλεσμα να στριμωχτεί με το αυτοκίνητο.

Το περιστατικό συνέβη σε ένα μονοπάτι πεζοπορίας στην Αυστρία, με την πυροσβεστική από το Sankt Gilgen να δίνει στη δημοσιότητα τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, που δείχνουν την Alpina B3 Touring να έχει κολλήσει μεταξύ ενός βράχου και ενός φράχτη.

Ο οδηγός καθοδηγήθηκε από το GPS του σε αυτό το χωριό, που βρίσκεται δίπλα στη λίμνη Wolfgang στο αυστριακό κρατίδιο του Σάλτσμπουργκ στην περιοχή Salzkammergut.

Η αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου υπέστη ζημιές από το φράχτη, αλλά ο οδηγός και οι επιβάτες βγήκαν σώοι και αβλαβείς από τη B3 Touring. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και υπέβαλε τον οδηγό σε αλκοτέστ, το οποίο έδειξε ότι ο οδηγός δεν είχε καταναλώσει καθόλου αλκοόλ. Του επιβλήθηκε πρόστιμο επειδή δεν τήρησε τις πινακίδες και συνέχισε το ταξίδι του, αφού η πυροσβεστική τον βοήθησε να απεγκλωβίσει το αυτοκίνητο του.

Όπως φαίνεται, ο οδηγός έχει εξαιρετικό γούστο στα αυτοκίνητα αλλά κακή αίσθηση της κατεύθυνσης και του προσανατολισμού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...