Απόκτησε το Ford Puma με 24.995 ευρώ και 8 χρόνια εγγύηση

Σχετικά άρθρα

To best-seller SUV της αγοράς και το κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο της Ford τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα είναι το Puma, το οποίο μπορείς να το αποκτήσεις με 24.995 ευρώ στην έκδοση Titanium, με το αυτοκίνητο να συνοδεύεται από 8 χρόνια εγγύησης.

Μάλιστα η Μπλε Οβάλ εταιρία κάνει ακόμη ευκολότερη την απόκτηση του, προσφέροντας ένα άκρως ανταγωνιστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με σταθερό ετήσιο επιτόκιο 2,99% (πλέον εισφοράς 0,6%), με χαμηλή προκαταβολή που ξεκινά από το 15% της αξίας του αυτοκίνητου, σε συνδυασμό με περίοδο αποπληρωμής με διάρκεια έως και 84 μήνες.

Το Puma συνδυάζει το όμορφο ανθρωποκεντρικό design, τη κορυφαία οδική συμπεριφορά, τις προηγμένες τεχνολογίες, την άριστη ποιότητα κατασκευής, αλλά και την απόδοση, την άνεση, τους χώρους και τη χαμηλή κατανάλωση.

Μηχανικά το Puma προσφέρεται με τον 1.000άρη EcoBoost ήπιο υβριδικό κινητήρα των 125, 155 ίππων και 170 ίππων, αλλά και με τον 1.500 κ.εκ κινητήρα των 200 ίππων. Κύρια χαρακτηριστικά του Puma είναι ο οδηγοκεντρικός του χαρακτήρας, η φιλική συμπεριφορά, τα άριστα δυναμικά χαρακτηριστικά και η χαμηλή κατανάλωση.

Το Puma καταφέρνει να συνδυάσει τα δυναμικά χαρακτηριστικά με τη πρακτικότητα και την άνεση, διαθέτοντας τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στη κατηγορία του που φτάνει τα 456 λίτρα, με το MegaBox να προσφέρει έναν επιπλέον βαθύ και ευέλικτο αποθηκευτικό χώρο χωρητικότητας 80 λίτρων στον πάτο του πορτ-μπαγκάζ, με την ειδική επένδυση του, καθώς και τη τάπα αποστράγγισης στο κάτω τμήμα, να του επιτρέπουν να καθαρίζεται εύκολα, αφού μπορεί να πλυθεί με νερό.

Από τις βασικές εκδόσεις του το Puma διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και μια πληθώρα συστημάτων ασφάλειας, υποβοήθησης οδήγησης και συνδεσιμότητας, όπως ζάντες 17″, σπορ τιμόνι, αυτόματο ηλεκτρονικό κλιματισμό, υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρες βροχής, αισθητήρες παρκαρίσματος, προειδοποίηση διατήρησης λωρίδας και υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, Cruise control με ρυθμιζόμενο σύστημα περιορισμού της ταχύτητας, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″, οθόνη αφής 8″, φώτα LED, υποστήριξη Apple CarPlay και Android Auto, βάση ασύρματης φόρτισης και άλλα. Αναλυτικά τον εξοπλισμό της κάθε έκδοσης μπορείς να τον βρεις σε αυτό το PDF.

Τα 8 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης ή 160.000 χλμ (όποιο έρθει πρώτο) αφορούν στο σύνολο του οχήματος, με την εγγύηση να μπορεί να μεταβιβαστεί στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση, γεγονός που αυξάνει την μεταπωλητική του αξία.

Σε περίπτωση βλάβης του αυτοκινήτου που καλύπτεται από την εγγύηση, το πρόγραμμα καλύπτει όλο το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης, συμπεριλαμβανομένου του εργατικού κόστους, του κόστους των ανταλλακτικών και του ΦΠΑ.

Στα πλαίσια της εγγύησης Ford Protect, όλες οι εργασίες επισκευών που πραγματοποιούνται στο επίσημο δίκτυο Ford εκτελούνται αποκλειστικά από εξειδικευμένους τεχνικούς και μηχανικούς της εταιρείας, χρησιμοποιώντας σε όλες τις περιπτώσεις γνήσια ανταλλακτικά Ford, καθώς και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Η εγγύηση καλύπτει τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων τον καταλυτικό μετατροπέα, τον εμπρός και τον πίσω άξονα το σύστημα διεύθυνσης, το σύστημα πέδησης (εξαιρούνται τακάκια και δίσκοι των φρένων), το air condition, το καλοριφέρ, τα ηχοσυστήματα Ford (εφόσον έχουν τοποθετηθεί εργοστασιακά), τους αερόσακους, ολόκληρο το ηλεκτρικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων του εγκεφάλου του κινητήρα, του συστήματος κεντρικού κλειδώματος, του συστήματος αντιμπλοκαρίσματος των φρένων ABS, των ηλεκτρικά ρυθμιζόμενων καθισμάτων και όλων των άλλων εργοστασιακά τοποθετημένων συστημάτων ασφαλείας και άνεσης που διαθέτει το όχημα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...