Alonso: Θα μου άρεσε να γίνω ξανά teammate με τον Lewis Hamilton

Σχετικά άρθρα

Ο Fernando Alonso παραδέχτηκε θα του άρεσε να συνεργαστεί ξανά με τον Lewis Hamilton, όντας teammate στην ίδια ομάδα, καθώς όπως είπε:

Θα ήταν ωραίο να τελειώσουμε μαζί την καριέρα μας. Θα μου άρεσε αυτό.

Ο Alonso και ο Hamilton ήταν teammates στη McLaren το 2007, έχοντας μια έντονη χρονιά, με τους δύο να τερματίζουν με 109 βαθμούς, αλλά ο Hamilton ήταν 2ος στο πρωτάθλημα και ο Alonso τρίτος, μιας και ο Βρετανός είχε περισσότερες νίκες.

Ο Ισπανός που χαρακτήρισε το 2007 ως “μια δύσκολη σεζόν”, πρόσθεσε:

Είχαμε μια δύσκολη σεζόν. Αλλά σεβόμασταν αυτό που έκανε ο άλλος στην πίστα και εξακολουθεί να κάνει. Ο καθένας θεωρεί τον άλλον έναν ταλαντούχο οδηγό και έναν από τους πιο σκληρούς ανταγωνιστές που έχουμε γνωρίσει ποτέ.

Τα αφεντικά μας δεν διαχειρίστηκαν σωστά τη κατάσταση εκείνη τη σεζόν. Ήμασταν νέοι. Ήμασταν ανώριμοι. Ήμασταν πολλά από αυτά που δεν είμαστε τώρα και χρειαζόμασταν βοήθεια από τη διοίκηση που δεν πήραμε.

Δεν μπορούσα να συνεχίσω με τη McLaren. Ήταν μια ομάδα που είχε μάτια μόνο για τη μια πλευρά του γκαράζ. Όπως είπε ο Ron [Dennis, επικεφαλής της ομάδας) μετά τον προτελευταίο αγώνα στην Κίνα: “Ο αγώνας μας δεν είναι με τον Massa, είναι με τον Fernando”. Όταν το λέει αυτό η ομάδα σου, δεν μπορείς να συνεχίσεις. Αλλά μαθαίνεις στη πορεία της καριέρας σου.

Διάβασε επίσης

Alonso: Ο Hamilton έχει κοντή μνήμη, γερνάει!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...