Leclerc: Εγώ φταίω για την 7η θέση στις κατατακτήριες

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari, που πέρυσι πανηγύρισε τη νίκη στη Μελβούρνη με τον Leclerc, θα ξεκινήσει αύριο από την 5η και 7η θέση, με τον Charles Leclerc να κατηγορεί τον εαυτό του για την 7η θέση που πήρε. Συγκεκριμένα ο Μονεγάσκος είπε:

Q1 και Q2, ξεκάθαρα, δεν ήμουν εκεί. Δεν οδηγούσα καλά. Δεν τα έβαζα όλα μαζί, οπότε ήταν λάθος μου. Στο Q3 κατάφερα να τα πάω λίγο καλύτερα. Ήμουν αρκετά σίγουρος ότι μπορούσα να τα συνδυάσω όλα. Δυστυχώς, δεν ξέρω τι συνέβη στη δεύτερη προσπάθεια του Q3, αν ήταν κακή επικοινωνία με τον Carlos ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά βρέθηκα πίσω του για ολόκληρο τον πρώτο τομέα της πίστας, που δεν ήταν εξαιρετικό. Θα μιλήσουμε για ότι συνέβη με την ομάδα για να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε αυτές τις καταστάσεις.

Ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά για να είμαι ειλικρινής, νιώθω ότι είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί. Αλλά απλώς δεν τα έβαλα όλα μαζί στη πρώτη προσπάθεια του Q3. Ήταν δικό μου λάθος, γιατί όταν φτάνεις στο Q3 πρέπει να συνδυάσεις τα πάντα σε οποιονδήποτε γύρο κι αν κάνεις.

Θα μπορούσαμε να το είχαμε βελτιστοποιήσει έχοντας καλύτερη επικοινωνία. Αλλά επίσης δεν έκανα καλή δουλειά σήμερα. Δεν είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τον τρόπο που οδήγησα. Το μονοθέσιο δεν ήταν τόσο κακό. Η αίσθηση ήταν πραγματικά πολύ καλή. Μέρος των αλλαγών που κάναμε αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν να βελτιώσουμε τον ρυθμό του αγώνα.

Ο Leclerc συμπλήρωσε πως η Ferrari δεν είναι σε χειρότερη κατάσταση από την Σαουδική Αραβία, πράγμα που σημαίνει πως είναι εφικτό να κυνηγήσει τα μονοθέσια της Mercedes και της Aston Martin στον αγώνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr