Αυτό είναι το MG Cyberster, με 544 ηλεκτρικά άλογα

Σχετικά άρθρα

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, διέρρευσαν σήμερα φωτογραφίες της έκδοσης παραγωγής του Cyberster. Με αυτό η MG επιστρέφει στις ρίζες της, καθώς αποτίει φόρο τιμής στα κλασικά βρετανικά roadster του παρελθόντος.

Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο αποκαλύφθηκε από τις φωτογραφίες του Υπουργείου Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας, με το διθέσιο Cyberster να διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, μαλακή υφασμάτινη οροφή (διαθέσιμη σε μαύρο και κόκκινο χρώμα), yoke τιμόνι, δερμάτινες επενδύσεις, ψηφιακό πίνακα οργάνων και μεγάλη οθόνη αφής, ενώ οι ζάντες αλουμινίου είναι 19 ή 20 ιντσών.

Το νέο roadster της MG έχει μήκος 4.535 χλστ., πλάτος 1.913 χλστ. και ύψος 1.329 χλστ., με το μεταξόνιο να αγγίζει τα 2.690 χλστ.. Οι διαστάσεις του αυτοκινήτου το καθιστούν 620 χλστ. μακρύτερο από το Mazda MX-5 (ND) και 211 χλστ. μεγαλύτερο από τη BMW Z4 (G29). Σύμφωνα με στοιχεία από την Κίνα, το Cyberster έχει βάρος 1.850 κιλά.

Το roadster μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Η έκδοση με έναν κινητήρα θα είναι πισωκίνητη, με τον ηλεκτροκινητήρα να παράγει 231 kW (314 ίππους), ενώ η έκδοση με δύο κινητήρες θα είναι πολύ υψηλών επιδόσεων, όντας τετρακίνητο. Η συνδυασμένη ισχύ του είναι στα 400 kW (544 άλογα), με τον εμπρός κινητήρα να αποδίδει 150 kW (204 ίππους) και ο πίσω 250 kW (340 ίππους), και τα 0-100 χλμ/ώρα θα έρχονται σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.

Η τελική ταχύτητα για την πισωκίνητη έκδοση αγγίζει τα 193 χλμ/ώρα, ενώ για την τετρακίνητη τα 200 χλμ/ώρα. Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την αυτονομία των εκδόσεων, ούτε τη χωρητικότητα της μπαταρίας ιόντων λιθίου, η οποία κατασκευάζεται από τη SAIC.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...