Η BYD κατασκεύασε ανάρτηση που επιτρέπει στο αυτοκίνητο να “χορεύει”, να πηδά και να κινείται με 3 ρόδες

Σχετικά άρθρα

Η YangWang, η νέα εταιρία της BYD μας δείχνει τη προηγμένη ενεργή ανάρτηση που έχει τοποθετήσει στο U9, το ηλεκτρικό supercar που μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2 δευτερόλεπτα, διαθέτει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες συνδυαστικής απόδοσης 1.115 ίππων και η τιμή του ξεκινά στη Κίνα από το 1.000.000 γουάν (138.100 ευρώ).

Η ενεργή ανάρτηση ονομάζεται DiSus-X και σύμφωνα με την BYD είναι η πιο προηγμένη ανάρτηση παγκοσμίως και το πρώτο έξυπνο υδραυλικό σύστημα ελέγχου αμαξώματος στον κόσμο και θα τοποθετηθεί σε δεκάδες μοντέλα του κινεζικού ομίλου (BYD, Denza, YangWang).

Η DiSus-X ανάρτηση βελτιώνει την ευστάθεια, την ασφάλεια και την αξιοπιστία του αυτοκινήτου και αποτελείται από τρία διαφορετικά συστήματα.

  • Το DiSus-C Intelligent Damping Body Control, μια ενεργή ρύθμιση ανάρτησης που ελέγχεται μέσω μιας ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδα στα αμορτισέρ.
  • Το DiSus-A Intelligent Air Body Control, μια αερανάρτηση που μπορεί να αυξομειώσει το ύψος κατά 15 εκατοστά, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης.
  • Το DiSus-P Intelligent Hydraulic Body Control, ένα σύστημα που διαχειρίζεται τη ροή λαδιού στα αμορτισέρ μέσω εύρους κίνησης 20 εκατοστών και χαρίζει έως 200% αύξηση στην ακαμψία σε σύγκριση με την πιο ήπια ρύθμισή του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...