Η Caterham μετακομίζει σε νέες εγκαταστάσεις, αυξάνει την παραγωγή κατά 50%

Σχετικά άρθρα

Την χρονιά που η Caterham γιορτάζει την 50η επέτειό της, η βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα μετακομίσει σε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι, προς τα τέλη του 2023. Οι νέες εγκαταστάσεις βρίσκεται στην πόλη Dartford του Κεντ, και κάτω από τη στέγη του κτιρίου θα γίνεται η παραγωγή, ενώ θα υπάρχει το μηχανολογικό τμήμα, οι εγκαταστάσεις για τις δραστηριότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς και το εμπορικό τμήμα της Caterham.

Οι νέες εγκαταστάσεις καλύπτουν έκταση 5.000 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκονται σε ένα ολοκαίνουργιο βιομηχανικό πάρκο που ονομάζεται Dartford X, έκτασης εννέα στρεμμάτων. Αυτό βρίσκεται κοντά στο υπάρχον εργοστάσιο της εταιρείας, με την επένδυση πολλών εκατομμυρίων λιρών να ήρθε από την ιδιοκτήτρια εταιρία της Caterham, την VT Holdings -ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους λιανοπωλητών της Ιαπωνίας.

Επιπλέον, η επένδυση και οι νέες εγκαταστάσεις θα οδηγήσουν την Caterham να αυξήσει την παραγωγική της ικανότητα κατά 50%, που σημαίνει ότι θα μπορούσαν να κατασκευαστούν περίπου 750 μονάδες ετησίως.

Η Caterham θα διατηρήσει το ειδικευμένο εργατικό της δυναμικό, που είναι υπεύθυνο για τη χειροποίητη συναρμολόγηση όλων των αυτοκινήτων. Στο μέλλον, η εταιρία σχεδιάζει να προσφέρει μια σειρά από εμπειρίες στον χώρο, συμπεριλαμβανομένων περιηγήσεων στο εργοστάσιο, εκδηλώσεων και παραδόσεων οχημάτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Caterham Project V με 272 άλογα

Η Caterham παρουσίασε σήμερα το Project V, ένα σπορ ηλεκτρικό μοντέλο που παίρνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα που παράγει 272 άλογα και συνδυάζεται με...

Νέο teaser για το αμιγώς ηλεκτρικό Caterham

Πριν περίπου ένα μήνα, η Caterham παρουσίασε το EV Seven με το οποίο η βρετανική εταιρία προσπαθεί να αξιολογήσει το σχέδιο ανάπτυξης για ένα...