Οι πρώτοι πελάτες του Ineos Grenadier παρέλαβαν το αυτοκίνητο μέσω μιας ακραίας αποστολής

Σχετικά άρθρα

Αφού βγήκαν θριαμβευτές από μια δύσκολη διαδικασία επιλογής στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες πελάτες του Ineos Grenadier, οι τρεις νικητές κατευθύνθηκαν σε μια απομακρυσμένη κοιλάδα στα βουνά Atlas του Μαρόκου για την πιο ακραία παράδοση νέου οχήματος.

Συμπεριλαμβανομένου ενός από τους πιο επικίνδυνους δρόμους του κόσμου, του Tizi n’ Test Pass, οι τυχοδιώκτες χτυπήθηκαν από σφοδρές καταιγίδες που ενίσχυσαν την πρόκληση της αποστολής.

Ο διαγωνισμός “Hard Way Home” ήταν ανοιχτός σε πελάτες που είχαν ακολουθήσει το Grenadier από τα πρώτα στάδια της ανάπτυξής του και ήταν από τους πρώτους που έκαναν κρατήσεις. Οι συμμετέχοντες προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν σε εκδήλωση επιλογής εκτός δρόμου στο Ηνωμένο Βασίλειο, με βίντεο των υποψηφίων να δημοσιεύονται στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Ineos Automotive. Οι ακόλουθοι της εταιρίας ψήφισαν στη συνέχεια τους φιναλίστ που πίστευαν ότι άξιζαν να πάρουν μέρος στο Hard Way Home από την παράδοση του οχήματός τους στο Μαρόκο.

Η Lynn Calder, διευθύνουσα σύμβουλος της Ineos Automotive, δήλωσε:

Θέλαμε να γιορτάσουμε την παράδοση των πρώτων Grenadier με μια μοναδική αποστολή για τρεις τυχερούς πελάτες. Ήταν μια καινοτόμος καμπάνια για να προσελκύσουμε τους πελάτες και τους ακολούθους μας, αυξάνοντας το ενδιαφέρον από την παράδοση αποκάλυψης των τυπικών σεντονιών σας.

Πάντα προοριζόταν να είναι ένα προκλητικό ταξίδι, που θα επέτρεπε στις δυνατότητες του Grenadier να λάμψουν, αλλά ολόκληρη η ομάδα πήρε πολύ περισσότερα από ό,τι περίμενε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...