Ο Leclerc αρνείται πως έχει συνομιλίες με την Mercedes

Σχετικά άρθρα

Με δημοσιεύματα να θέλουν τον Charles Leclerc να έχει επαφές με την Mercedes προκειμένου να πάει σε αυτή όταν αποχωρήσει από την ενεργό δράση ο Lewis Hamilton, ο Μονεγάσκος δηλώνει “πλήρως συγκεντρωμένος” στη Ferrari, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2024. Ο Leclerc είπε:

Όχι, όχι ακόμα. Όχι προς το παρόν. Δεν είχα επικοινωνία με τον Toto Wollf και την Mercedes. Όχι. Μηδέν. Μηδέν. Πραγματικά μηδέν. Όλοι χαμογελάτε γιατί δεν με πιστεύετε, αλλά σας το υπόσχομαι.

Για την ώρα, είμαι πλήρως εστιασμένος στο έργο στο οποίο εργάζομαι σήμερα, το οποίο είναι η Ferrari, και έχω πλήρη εμπιστοσύνη και βεβαιότητα για το μέλλον. Μετά θα δούμε, αλλά έχω πλήρη εμπιστοσύνη για το έργο της Ferrari.

Είμαι πλήρως αφοσιωμένος στη Ferrari και αγαπώ τη Ferrari. Ήταν πάντα ένα όνειρο για μένα να είμαι σε αυτήν την ομάδα και η κύρια προτεραιότητά μου είναι να κερδίσω ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα με αυτήν την ομάδα. Επομένως, δεν είναι κάτι στο μυαλό μου.

Ο Lewis Hamilton απαντώντας στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Leclerc να πηγαίνει στη θέση του στην Mercedes, είπε πως αυτό δεν έχει καμία επίδραση στο μέλλον του. Όπως είπε:

Μου αρέσει εδώ που βρίσκομαι. Αγαπώ την ομάδα μου. Είμαι ευγνώμων για το ταξίδι που έχουμε κάνει και για αυτό που εργαζόμαστε για να προχωρήσουμε. Άρα δεν έχει κανένα αντίκτυπο, όχι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...