O Leclerc δεν περίμενε την pole

Σχετικά άρθρα

Την τρίτη σερί pole positition στο Μπακού πήρε ο Charles Leclerc, με τον Μονεγάσκο να δηλώνει έκπληκτος για την επίδοσή του.

Είμαι έκπληκτος. Ξεκινήσαμε από το GP σκεπτόμενοι ότι θα είναι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο αν είμαστε μπροστά από την Aston και τη Mercedes στι; κατατακτήριες και τελικά είμαστε στην pole, οπότε είναι μια πραγματικά καλή έκπληξη.

Ο Leclerc έχει μικρές προσδοκίες για τον αγώνα της Κυριακής, καθώς αναγνώρισε ότι ο ρυθμός αγώνα των Red Bull είναι καλύτερος από αυτόν της Ferrari,

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το αγωνιστικό μας μονοθέσιο μπορεί να είναι ακόμα πίσω από τις Red Bull, οπότε θα είναι δύσκολο να διατηρήσουμε το προβάδισμα, αλλά αυτός είναι ο στόχος και πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος με τον γύρο.

Είναι ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο συνολικά για εμάς τους οδηγούς, επειδή ο χρόνος για δοκιμές είναι πολύ λίγος, Είχαμε μόνο μία ελεύθερη περίοδο και μετά πρέπει να είσαι στο 100%, αλλά το συναίσθημα ήταν καλό από την αρχή, τόσο πολύ, πολύ χαρούμενο.

Θα είναι δύσκολο γιατί δεν έχουμε τρέξει ακόμα τα μεσαία [ελαστικά]. Έτσι αύριο στις κατατακτήριες [για τον αγώνα σπριντ] θα είναι η πρώτη φορά και πρέπει να είμαστε με αυτά, γιατί έχουμε μόνο ένα σετ. Άρα, δεν υπάρχει περιθώριο για λάθη. Αλλά και πάλι, ο ρυθμός φαίνεται δυνατός. Έτσι, ελπίζουμε ότι μπορούμε να μάθουμε στο Q1 και το Q2 και μετά να πιέσουμε στο Q3 και ξέρουμε ότι το μονοθέσιο είναι καλό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...