Συλλέκτης της Bugatti πηγαίνει και τα τρία αυτοκίνητα που έσπασαν ρεκόρ ταχύτητας στο “σπίτι” τους

Σχετικά άρθρα

Για πολλούς, το Chateau Saint Jean -το ιστορικό σπίτι της Bugatti– είναι κάτι σαν προσκύνημα. Εκτός από το ότι είναι ο μοναδικός χώρος συναρμολόγησης για όλα τα σύγχρονα μοντέλα της Bugatti, είναι επίσης ένας ιστορικός χώρος για τη μάρκα και παρέχει έναν άρρηκτο δεσμό με τον Ettore Bugatti, ο οποίος αγόρασε και ανακαίνισε αυτό το Chateau ως μέρος για να καλωσορίζει τους πελάτες και να τους συστήσει στον τρόπο ζωής της Bugatti.

Σήμερα, συνεχίζει να υποδέχεται μερικά τυχερά άτομα από όλο τον κόσμο και πρόσφατα ένας πολύ πιστός ιδιοκτήτης της Bugatti το επισκέφτηκε για μια εξαιρετική περίσταση. Αυτός ο μακροχρόνιος πελάτης της γαλλικής εταιρίας έφερε μαζί του την προσεκτικά επιμελημένη συλλογή σπάνιων μοντέλων αυτής, γνωστή ως Singh Collection, με έδρα το Παντζάμπ της Ινδίας.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή η συλλογή περιλαμβάνει καθένα από τα αυτοκίνητα “παγκόσμιων ρεκόρ” της μάρκας, ήτοι τη Veyron 16.4 Super Sport World Record Edition, τη Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse World Record Edition και τη Chiron Super Sport 300+. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο πύργο, η συλλογή ενώθηκε με δύο ακόμα πολύ ιδιαίτερα μοντέλα, τη Bugatti Veyron Pur Sang και τη Divo.

Ο διευθυντής σχεδιασμού της Bugatti, Achim Anscheidt, υπέγραψε και τα πέντε αυτοκίνητα, ενώ ο Andy Wallace και ο Pierre-Henri Raphanel υπέγραψαν επίσης τη Chiron Super Sport 300+ και τη Veyron 16.4 Super Sport World Record Edition.

Για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του, ο ιδιοκτήτης της συλλογής Singh επέστρεψε τη μοναδική carbon θήκη για σαμπάνια, γνωστή ως La Bouteille Noire, η οποία δημιουργήθηκε για τη σαμπάνια Carbon το 2021, με τη θήκη να στεγάζεται προσωρινά στο Chateau Saint-Jean.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Bugatti Bolide είναι πιο γρήγορη από τα μονοθέσια της Formula 1

Η Bugatti ολοκλήρωσε τις δοκιμές της Bolide παραγωγής, με το αυτοκίνητο που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας να είναι γρηγορότερο από ένα μονοθέσιο...

Άκουσε τον V16 υβριδικό κινητήρα του νέου hypercar της Bugatti

Η Bugatti ξεκίνησε το teasing του νέου της hypercar που θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Ιούνιο, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα video αλλά και φωτογραφίες του...

Η Bugatti Bolide έχει τα μεγαλύτερα carbon φρένα της Brembo

Η Bugatti Bolide είναι ένα κτήνος 1.600 ίππων, βάρους 1.450 κιλών και για να μπορεί να φρενάρει αποτελεσματικά η Brembo έχει κατασκευάσει τα μεγαλύτερα...