Το πρώτο trailer του F1 23

Σχετικά άρθρα

H EA Sports και η Codemasters έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του F1 23, του νέου επίσημου βιντεοπαιχνιδιού της Formula 1, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου.

Το παιχνίδια θα είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω των EA App, Epic Games Store και Steam. Όσοι προχωρήσουν στη προπαραγγελία της έκδοσης F1 23 Digital Champions Edition, θα λάβουν πρόσβαση στο παιχνίδι τρεις μέρες νωρίτερα, όπως και μια σειρά από προνόμια, συμπεριλαμβανομένων 18.000 PitCoin.

Στο εξώφυλλο βρίσκονται οι Lewis Hamilton,Charles Leclerc και Lando Norris, ενώ ο Max Verstappen βρίσκεται στο εξώφυλλο της Digital Champions Edition.

Το παιχνίδι που έχει νέο εκλεπτυσμένο μοντέλο χειρισμού, περιλαμβάνεις όλες τις ομάδες, τους οδηγούς και τις πίστες της φετινής σεζόν, ενώ επιστρέφει το “Βraking Point” στο οποίο δύο πρώην αντίπαλοι, οι Aiden Jackson και Devon Butler γίνονται teammates στην Konnersport Racing Team και ανταγωνίζεται με τις υπόλοιπες ομάδες.

Τα νέα physics των μονοθεσίων δίνουν στα αυτοκίνητα καλύτερη πρόσφυση κατά το φρενάρισμα, την επιτάχυνση και τις στροφές, επιτρέποντας την πιο προβλέψιμη συμπεριφορά. Επιπλέον, η μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ αεροδυναμικής και πρόσφυσης ελαστικών έχει ως αποτέλεσμα μια πιο ρεαλιστική αίσθηση.

Επιπλέον, μετά από 9 χρόνια επιστρέφουν οι κόκκινες σημαίες, υπάρχει διάρκεια αγώνων 35% και προστίθεται το F1 World, ένας κόμβος που περιλαμβάνει περιεχόμενο εμπνευσμένο από το πραγματικό καλεντάρι της F1, με τον παίκτη να ολοκληρώνει διάφορες προκλήσεις και να ανταμείβεται με διάφορες αναβαθμίσεις, όπως αληθινές στολές και κράνη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

3 νέα αυτοκίνητα στο Gran Turismo 7

Διαθέσιμη θα είναι από αύριο 28 Μαρτίου η δωρεάν αναβάθμιση 1.44 του Gran Turismo 7 που προσθέτει στο παιχνίδι τρία νέα αυτοκίνητα. Πρόκειται για...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr