Απόκτησε το Ford Puma πιο εύκολα από ποτέ

Σχετικά άρθρα

Το Ford Puma, το best-seller SUV της αγοράς και το κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο της Μπλε Οβάλ εταιρίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, μπορεί να αποκτηθεί σήμερα πιο εύκολα από ποτέ, χάρη στο νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα FordPlus.

Το άκρως ανταγωνιστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με σταθερό ετήσιο επιτόκιο 2,99% (πλέον εισφοράς 0,6%), έχει χαμηλή προκαταβολή που ξεκινά από το 20% της αξίας του αυτοκίνητου, σε συνδυασμό με περίοδο αποπληρωμής με διάρκεια από 12 έως 60 μήνες, ενώ συνοδεύεται από 8 χρόνια εγγύηση και 1.000 ευρώ όφελος ανταλλαγής.

Η προκαταβολή για ένα Ford Puma ξεκινά από τα 4.799 ευρώ στην έκδοση Titanium που τροφοδοτείται από τον πολυβραβευμένο υβριδικό κινητήρα 1.0L EcoBoost mHEV, ο οποίος αποδίδει μέγιστη ισχύ 125 άλογα, εξασφαλίζοντας σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων κορυφαίες επιδόσεις, πολιτισμένη λειτουργία σε όλο το εύρος περιστροφής, αλλά και απαράμιλλη οικονομία καυσίμου με εκπομπές CO2 μόλις 122 γρ/χλμ.

Παράδειγμα Χρηματοδότησης

  • Αξία Αυτοκινήτου: 23.995 ευρώ (περιλαμβάνει όφελος ανταλλαγής 1.000 ευρώ)
  • Προκαταβολή: 4.799 ευρώ
  • Ποσό Χρηματοδότησης: 19.196 ευρώ
  • Διάρκεια Χρηματοδότησης: 60 μήνες
  • Ετήσιο Ονομαστικό Επιτόκιο: 2,99%
  • Μηνιαία Δόση: 349,98 ευρώ
  • Έξοδα Εγκρίσεως Δανείου: 280 ευρώ
  • Σ.Ε.Π.Π.Ε. (Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης: 4,3%

Η νέα έκδοση Titanium συνοδεύεται επίσης από πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας και πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης. Από τις βασικές εκδόσεις του το Puma διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και μια πληθώρα συστημάτων ασφάλειας, υποβοήθησης οδήγησης και συνδεσιμότητας, όπως ζάντες 17″, σπορ τιμόνι, αυτόματο ηλεκτρονικό κλιματισμό, υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρες βροχής και αισθητήρες παρκαρίσματος.

Επιπλέον φέρει προειδοποίηση διατήρησης λωρίδας και υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, Cruise control με ρυθμιζόμενο σύστημα περιορισμού της ταχύτητας, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″, οθόνη αφής 8″, φώτα LED, υποστήριξη Apple CarPlay και Android Auto, βάση ασύρματης φόρτισης και άλλα. Αναλυτικά τον εξοπλισμό της κάθε έκδοσης μπορείς να τον βρεις σε αυτό το PDF.

Μηχανικά το Puma προσφέρεται με τον 1.000άρη EcoBoost ήπιο υβριδικό κινητήρα των 125, 155 ίππων και 170 ίππων, αλλά και με τον 1.500 κ.εκ κινητήρα των 200 ίππων. Κύρια χαρακτηριστικά του Puma είναι ο οδηγοκεντρικός του χαρακτήρας, η φιλική συμπεριφορά, τα άριστα δυναμικά χαρακτηριστικά και η χαμηλή κατανάλωση.

Το Puma καταφέρνει να συνδυάσει τα δυναμικά χαρακτηριστικά με τη πρακτικότητα και την άνεση, διαθέτοντας τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στη κατηγορία του που φτάνει τα 456 λίτρα, με το MegaBox να προσφέρει έναν επιπλέον βαθύ και ευέλικτο αποθηκευτικό χώρο χωρητικότητας 80 λίτρων στον πάτο του πορτ-μπαγκάζ, με την ειδική επένδυση του, καθώς και τη τάπα αποστράγγισης στο κάτω τμήμα, να του επιτρέπουν να καθαρίζεται εύκολα, αφού μπορεί να πλυθεί με νερό.

Εκτός από τα προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα, όλες οι εκδόσεις του Ford Puma, συνοδεύονται από 8ετή εργοστασιακή εγγύηση της Ford Protect ή 160.000 χλμ (όποιο έρθει πρώτο), η οποία αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της Ford Motor Ελλάς στο crossover μοντέλο, προσδίδοντας ένα ακόμα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε όλους όσοι επιθυμούν να συμβιώσουν απροβλημάτιστα και ξέγνοιαστα με το νέο τους αυτοκίνητο για πολλά χρόνια.

Η εγγύηση αφορά στο σύνολο του οχήματος και μπορεί να μεταβιβαστεί στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση, γεγονός που αυξάνει την μεταπωλητική του αξία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Η Mustang Mach-E ηλεκτρίζει το stage της Ford στο Golden Hall

Γιορτάζοντας και στην Ελλάδα την επέτειο των 60 χρόνων Ford Mustang, του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της παγκόσμιας σκηνής, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang...