Επίσημο: Honda ZR-V για την ευρωπαϊκή αγορά

Σχετικά άρθρα

Την ευρωπαϊκή έκδοση του ZR-V παρουσίασε η Honda, με το νέο SUV να τοποθετείται ανάμεσα των HR-V και CR-V, ως ένα C-SUV μοντέλο και πρακτικά αποτελεί το αμερικάνικο HR-V.

Μηχανικά το ZR-V θα κινείται τον υβριδικό 2,0-λιτρο i-VTEC βενζινοκινητήρα που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson, απόδοσης 145 ίππων στις 6.200 σ.α.λ. με 175 Nm ροπής στις 4.000 σ.α.λ., και συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, με την συνδυαστική ισχύς του συνόλου να ανακοινώνεται στα 184 άλογα και στα 315 Nm ροπής.

Στο εσωτερικό του υπάρχει οθόνη αφής 9″, ψηφιακός πίνακας οργάνων 7″, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto, με το αυτοκίνητο να φέρει στον βασικό εξοπλισμό ευρυγώνια κάμερα οπισθοπορείας, τη σουίτα συστημάτων ασφαλείας Honda Sensing 360 όπως και σύστημα ελέγχου κατάβασης Hill Descent Control.

Η κίνηση στέλνεται στους μπροστινούς τροχούς μέσω ενός CVT κιβωτίου, με το αυτοκίνητο να έχει μήκος 4,57 μέτρων και πλάτος 1,84 μέτρων. Ο χώρος αποσκευών του μπορεί να φτάσει έως τα 1.291 λίτρα, μετά την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

Η Honda ισχυρίζεται ότι η δυναμική συμπεριφορά του ZR-V είναι παρόμοια με αυτή των σπορ hatchback, χάρη στην ανατροφοδότηση του τιμονιού και τη ρύθμιση της πίσω ανάρτησης πολλαπλών συνδέσμων. Οι πωλήσεις του ZR-V στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν από το φθινόπωρο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...