Ο Mick Schumacher πιθανό να πάρει την θέση του Logan Sargeant στην Williams

Σχετικά άρθρα

Ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, φέρεται να θέλει να εξασφαλίσει την επιστροφή του Mick Schumacher σε μια θέση πιλότου στη Formula 1, αξιοποιώντας τις σχέσεις του με τη Williams, με τον Γερμανό ενδεχομένως να αντικαταστήσει τον Logan Sargeant.

Γερμανικό δημοσίευμα θέλει τον Wolff να μιλά με τον James Vowles, τον νυν επικεφαλής της Williams που για πολλά χρόνια ήταν διευθυντής στρατηγικής μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Mercedes, προκειμένου ο Mick Schumacher να γίνει οδηγός της ομάδας, μιας και η απόδοση του Sargeant δεν είναι η αναμενόμενη, με τον Αμερικάνο να υστερεί σημαντικά συγκριτικά με τις επιδόσεις του Alex Albon.

Το δημοσίευμα προσθέτει πως η Williams θα δώσει στον Sargeant περιθώριο τριών Grand Prix (Ίμολα, Μόντε Κάρλο και Βαρκελώνη) για να βελτιώσει την απόδοσή του και να διατηρήσει την θέση του.

ΠηγήSport1.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...