Μάθε όλα τα μυστικά της Pagani Zonda F

Σχετικά άρθρα

H DK Engineering, μια βρετανική αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων και χώρος συντήρησης αυτοκινήτων της Ferrari, συνεχίζει τη σειρά των videos για τους τυχερούς ιδιοκτήτες μερικών εκπληκτικών supercars, τα οποία πρακτικά αποτελούν έναν οδηγό χρήσης τους.

To τελευταίο video αφορά την “μαγική” Pagani Zonda F, η αξία της οποίας αγγίζει σχεδόν τα 2 εκατομμύρια ευρώ, με την ιταλική εταιρία να έχει κατασκευάσει μόλις μόλις 25 τέτοια αυτοκίνητα. Τα μοντέλα της Pagani δε φημίζονται μόνο για τη σχεδίασή τους, το εσωτερικό τους ή την υπογραφή του Horacio Pagani. Στο πίσω μέρος βρίσκονται υπέροχοι κινητήρες από την AMG, και η Pagani Zonda F φορά τον V12 κινητήρα 7,3 λίτρων, που ξέρουμε ότι παράγει εκπληκτικό ήχο.

Πιο συγκεκριμένα, η απόδοση του αγγίζει τα 602 άλογα και η ροπή τα 760 Nm. Η κίνηση φτάνει στον πίσω άξονα μέσα από ένα 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, το “στεγνό” της βάρος είναι 1.230 κιλά, μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 10 δευτ, όταν η τελική της ταχύτητα είναι στα 345 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το ανανεωμένο Volkswagen ID.3 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το ανανεωμένο Volkswagen ID.3 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το γερμανικό ηλεκτρικό μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα...

Tesla Cybertruck Vs GMC Hummer EV. Ποιο είναι ταχύτερο στην επιτάχυνση;

Το Tesla Cybertruck ή το GMC Hummer EV είναι γρηγορότερο στην ευθεία; Το Cybertruck ζυγίζει 3.084 κιλά και είναι στη κορυφαία έκδοση του, την...