Peugeot Panoramic i-Cockpit με κυρτή οθόνη 21″

Σχετικά άρθρα

Τη νέα γενιά του i-Cockpit παρουσιάζει σήμερα η Peugeot. Το ονομάζει Panoramic i-Cockpit και διαθέτει κυρτή οθόνη 21″, που ενώνει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Το επόμενο 3008 που θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο, θα φέρει το Panoramic i-Cockpit που συνοδεύεται από νέου τύπου μικρό τιμόνι και διακόπτες i-Toggles στο κέντρο του ταμπλό.

Πρόκειται για πλήρως εξατομικευμένα πλήκτρα αφής που μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να εξασφαλίσουν γρήγορη πρόσβαση σε 10 από τις προτιμώμενες λειτουργίες του χρήστη, όπως να πραγματοποιήσει μία κλήση σε κάποια επαφή του, να ξεκινήσει την πλοήγηση σε έναν επιλεγμένο προορισμό, να συντονίσει έναν σταθμό του ραδιοφώνου, να ρυθμίσει την ιδανική θερμοκρασία στο σύστημα κλιματισμού, κ.α.

Η κεντρική κονσόλα είναι ευρύχωρη και άνετη προσφέροντας τον απαραίτητο αποθηκευτικό χώρο για μικροαντικείμενα, αλλά και την ειδική θέση ασύρματης φόρτισης του smartphone.

Αυτό οφείλεται κυρίως στην μετάθεση του επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου στο ταμπλό, ο οποίος βρίσκεται στα δεξιά του τιμονιού, ακριβώς δίπλα στο κουμπί Start/Stop του κινητήρα.

Το νέο τιμόνι έχει πλήκτρα αφής που αναγνωρίζουν αυτόματα το δάχτυλο του οδηγού και ενεργοποιούνται μόνο όταν πιεστούν, για να αποφευχθούν τυχόν λάθος κινήσεις. Επιπλέον υπάρχουν δύο νέα, λεπτά χειριστήρια πίσω από το τιμόνι, με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό να εκτείνεται σε όλο το πλάτος του ταμπλό και των πάνελ των θυρών.

Ο φωτισμός συνδυάζεται με την επένδυση αλουμινίου και μπορεί να προσαρμοστεί σε οκτώ διαφορετικά χρώματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Peugeot μας δείχνει το εσωτερικό του νέου 5008

Μέσα στον Μάρτιο η Peugeot θα παρουσιάσει το νέο 5008 και η γαλλική εταιρία έδωσε ένα μικρό video που μας δείχνει το εσωτερικό του....

Η Peugeot ενσωματώνει το ChatGPT στα μοντέλα της, 8 χρόνια εγγύηση στο νέο e-3008

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη e-Lion Day της Peugeot, με τη γαλλική εταιρία να παρουσιάζει τη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη, καθώς και τις σημαντικές...

Οι τιμές του Peugeot 208 facelift

Διαθέσιμο στην Ελλάδα είναι από σήμερα το ανανεωμένο Peugeot 208, με το μοντέλο να ξεκινά από τις 19.500 ευρώ. Το ανανεωμένο 208 προσφέρεται σε...
Autoblog.gr