BMW M2 by Alpha-N Performance με vibes από Μ3 CSL και Μ3 GT

Σχετικά άρθρα

Η Alpha-N Performance αποκάλυψε δύο κιτ για την νέα BMW M2 (G87), με το καθένα να έχει ρετρό αναδρομές σε επιτυχίες της BMW.

Το πρώτο φέρει το όνομα Project Silver και αντλεί ξεκάθαρη έμπνευση από την M4 CSL με την ενσωματωμένη ducktail πίσω αεροτομή, ενώ το δεύτερο ονομάζεται M2 GT και φαίνεται να αναφέρεται στην M3 (E36) Lightweight και στην M3 GT (E36). Το καθένα έχει μια ελαφρώς διαφορετική αντίληψη στην εμφάνιση του, αλλά και τα δύο έχουν κοινά μέρη.

Στο μπροστινό μέρος του Project Silver, βρίσκουμε το carbon splitter του γερμανικού βελτιωτικού οίκου, το οποίο περιλαμβάνει διακριτικούς αεραγωγούς, με στοιχεία της μάσκας να είναι από ανθρακονήματα. Υπάρχει επίσης ένα νέο carbon φουσκωμένο καπό, με αεραγωγό σε σχήμα U για την απαγωγή της θερμότητας από το χώρο του κινητήρα.

Συνεχίζοντας, υπάρχουν coilover αμορτισέρ της Ohlins, που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος, με την εμφάνιση να συμπληρώνουν οι 20άρες ζάντες της Proline μπροστά και 21 ιντσών πίσω.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι η σχεδίαση των μπροστινών φτερών, τα οποία πλέον ενσωματώνουν μια εσοχή και μια carbon λεπίδα, ώστε να μειωθεί η αναταραχή του αέρα στο εσωτερικό του θόλου και να ομαλοποιηθεί η ροή του αέρα κάτω από το αυτοκίνητο. Τέλος, το πίσω μέρος υπάρχει ένας carbon διαχύτης.

Η M2 GT είναι πιο ακραία και αποκτά μπροστινή αεροτομή με ρυθμιζόμενο splitter, πάλι από ανθρακονήματα. Υπάρχουν φτερά από ανθρακονήματα με αεραγωγούς τύπου Porsche 911 GT3 RS. Στο πίσω μέρος υπάρχει διαφορετική αεροτομή, που διαθέτει μικρά πτερύγια Gurney. Το εν λόγω πακέτο ξεχωρίζει επίσης με τις Edelweiss ζάντες, 20 ιντσών εμπρός και 21 ιντσών πίσω.

Μηχανικά δεν υπάρχουν τροποποιήσεις, και κάτω από το καπό υπάρχει ο 3,0-λιτρος twin-turbo εξακύλιδρος σε σειρά κινητήρας (S58), απόδοσης 460 ίππων στις 6.250 σ.α.λ. και 550 Nm ροπής, μεταξύ 2.650 και 5.870 σ.α.λ.

Ο κινητήρας έχει όριο περιστροφής τις 7.200 σ.α.λ και συνδυάζεται είτε με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο M Steptronic κιβώτιο με Drivelogic, είτε με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, με τη κίνηση να στέλνεται στον πίσω άξονα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H 3D Design βελτιώνει τη BMW X1

Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος 3D Design παρουσιάζει το πακέτο που ετοίμασε για την νέα BMW X1. Το bodykit είναι κατασκευασμένο από carbon και αποτελείται...

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...