Η McLaren επανασχεδίασε ριζικά ολόκληρο το μονοθέσιο

Σχετικά άρθρα

Ο Andrea Stella αποκάλυψε ότι η McLaren έχει επανασχεδιάσει σχεδόν ολόκληρο το αυτοκίνητο εξαιτίας του νέου πακέτο αναβάθμισής που θα παρουσιαστεί στους επόμενους αγώνες.

Σχετικά σύντομα στην αρχή της σεζόν συνειδητοποιήσαμε ότι το αυτοκίνητο χρειαζόταν έναν θεμελιώδη επανασχεδιασμό. Γι’ αυτό οι αναβαθμίσεις θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια των επόμενων αγώνων.

Έπρεπε να επανασχεδιάζουμε ακόμη και μερικά μέρη κάτω από το αμάξωμα. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που χρειάστηκε περισσότερος χρόνος ώστε να φέρουμε τις αναβαθμίσεις αυτές στη πίστα. Θα έλεγα ότι είναι σχεδόν ολόκληρο το αυτοκίνητο.

Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις εδώ [στον Καναδά], έχουμε μόνο μια νέα πίσω πτέρυγα, η οποία η κατάλληλη για το επίπεδο οπισθέλκουσας που χρειαζόμαστε σε αυτήν την πίστα.

Οι περισσότερες από τις αναβαθμίσεις θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια των επόμενων αγώνων. Προτιμάμε τα χαρακτηριστικά της Βαρκελώνης γιατί το αυτοκίνητο είναι δυνατό στις στροφές υψηλής ταχύτητας. Εδώ [στον Καναδά] δεν έχουμε στροφές υψηλής ταχύτητας και αρκετά μεγάλη πρόσφυση σε χαμηλή ταχύτητα. Δεν περιμένουμε πολλά στον αγώνα, αλλά θα χαρούμε εάν έχουμε βροχερό καιρό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...