Στην παραγωγή την άνοιξη του 2024 το ιπτάμενο αυτοκίνητο της Suzuki με την SkyDrive

Σχετικά άρθρα

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι συμφώνησε και υπέγραψε με τη SkyDrive, ώστε οι δύο πλευρές να συνεργαστούν για την κατασκευή “ιπτάμενων αυτοκινήτων”. Η SkyDrive έχει έδρα στην Toyota City, στην επαρχία Aichi της Ιαπωνίας, και θα ιδρύσει μια 100% θυγατρική για την κατασκευή των “ιπτάμενων αυτοκινήτων”.

Η Suzuki και η SkyDrive θα χρησιμοποιήσουν ένα εργοστάσιο της Suzuki στην επαρχία Σιζουόκα, με τις δύο εταιρίες να στοχεύουν να ξεκινήσουν την κατασκευή των “ιπτάμενων αυτοκινήτων” την άνοιξη του 2024. Η Suzuki θα συνεργαστεί επίσης με την κατασκευαστική θυγατρική της SkyDrive στην προετοιμασία για την έναρξη της κατασκευής.

Η SkyDrive είναι κορυφαίος κατασκευαστής ιπτάμενων οχημάτων στην Ιαπωνία και επί του παρόντος ασχολείται με την ανάπτυξη ενός συμπαγούς, διθέσιου ηλεκτροκίνητου ιπτάμενου οχήματος με σχέδια για μαζική παραγωγή.

Η SkyDrive στοχεύει να λανσάρει υπηρεσία αεροταξί κατά τη διάρκεια του World Exposition 2025 που θα διεξαχθεί στην Οσάκα της Ιαπωνίας, καθώς και να λανσάρει την υπηρεσία και σε άλλες περιοχές της Ιαπωνίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...