Στην παραγωγή την άνοιξη του 2024 το ιπτάμενο αυτοκίνητο της Suzuki με την SkyDrive

Σχετικά άρθρα

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι συμφώνησε και υπέγραψε με τη SkyDrive, ώστε οι δύο πλευρές να συνεργαστούν για την κατασκευή “ιπτάμενων αυτοκινήτων”. Η SkyDrive έχει έδρα στην Toyota City, στην επαρχία Aichi της Ιαπωνίας, και θα ιδρύσει μια 100% θυγατρική για την κατασκευή των “ιπτάμενων αυτοκινήτων”.

Η Suzuki και η SkyDrive θα χρησιμοποιήσουν ένα εργοστάσιο της Suzuki στην επαρχία Σιζουόκα, με τις δύο εταιρίες να στοχεύουν να ξεκινήσουν την κατασκευή των “ιπτάμενων αυτοκινήτων” την άνοιξη του 2024. Η Suzuki θα συνεργαστεί επίσης με την κατασκευαστική θυγατρική της SkyDrive στην προετοιμασία για την έναρξη της κατασκευής.

Η SkyDrive είναι κορυφαίος κατασκευαστής ιπτάμενων οχημάτων στην Ιαπωνία και επί του παρόντος ασχολείται με την ανάπτυξη ενός συμπαγούς, διθέσιου ηλεκτροκίνητου ιπτάμενου οχήματος με σχέδια για μαζική παραγωγή.

Η SkyDrive στοχεύει να λανσάρει υπηρεσία αεροταξί κατά τη διάρκεια του World Exposition 2025 που θα διεξαχθεί στην Οσάκα της Ιαπωνίας, καθώς και να λανσάρει την υπηρεσία και σε άλλες περιοχές της Ιαπωνίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Honda teasάρει ένα νέο ηλεκτρικό με σφηνοειδές σχήμα

Λίγες εβδομάδες μετά την κοινή ανακοίνωση από Honda και GM για τη μη συνεργασία στην ανάπτυξη προσιτών ηλεκτρικών οχημάτων (EV), η ιαπωνική εταιρία έδωσε...

Μάθε τα πάντα για το νέο Suzuki Swift

Λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της νέας -τέταρτης- γενιάς του Swift σε μορφή πρωτοτύπου προπαραγωγής στο Japan Mobility Show, η Suzuki δίνει σήμερα στη...