Το νέο λογότυπο της Alpina

Σχετικά άρθρα

Τον Μάρτιο του 2022 το BMW Group ανακοίνωσε την εξαγορά της Alpina, με την κίνηση αυτή να σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για την Alpina.

Σήμερα διέρρευσε το νέο λογότυπο της Alpina, στην “BMW εποχή της”, με την BMW, εκτός από το brand Alpina, να αποκτά επίσης όλα τα εμπορικά σήματα της, αλλά και την τεχνογνωσία της. Η Alpina θα παραμείνει μια ξεχωριστή μάρκα που θα εξακολουθεί να προσφέρει βελτιωμένα μοντέλα της BMW που θα τα εξελίσσει μόνη της.

Αξίζει να δεις

Μάθε τα πάντα για την Alpina μέσω ενός εκπληκτικού ντοκιμαντέρ

Η BMW θα αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της Alpine από την 1η Ιανουαρίου 2026, μιας και στις 31 Δεκεμβρίου 2025 θα λήξει η τρέχουσα πενταετής συμφωνία συνεργασίας των δύο εταιριών.

Από το 2026 οι εγκαταστάσεις της Alpina στο Buchloe θα συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται στις πωλήσεις, τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ, αλλά η παραγωγής αυτοκινήτων θα μεταφερθεί σε ένα από τα εργοστάσια της BMW.

Η BMW θα προσφέρει στους ανθρώπους που θα χάσουν τη δουλειά τους μια θέση στα εργοστάσιά της, στους προμηθευτές ή στους συνεργάτες ανάπτυξης της. Τέλος η Alpina θα προσφέρει και υπηρεσίες αποκατάστασης των κλασικών της μοντέλων.

Πηγήi5talk.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...