Porsche 911 Turbo S από την Brabus με 900 άλογα

Σχετικά άρθρα

Για πολλούς, η Porsche 911 Turbo είναι η επιτομή του σύγχρονου σπορ αυτοκινήτου, μιας μηχανής που μπορεί να είναι άνετα καθημερινό αυτοκίνητο, γρήγορο όταν απαιτείται, ενώ παράλληλα είναι πολύ γρήγορο και στη πίστα.

Η Brabus παρουσιάσει το βελτιωτικό πακέτο που ετοίμασε για την 911 Turbo S που το ονομάζει Brabus 900 Rocket R. Ο 3,8-λίτρων flat-six κινητήρας αποκτά δύο μεγαλύτερα turbo, νέα εξάτμιση, νέα εισαγωγή αέρα και νέο πρόγραμμα, που τον κάνουν να παράγει 900 άλογα και 1.000 Nm ροπής.

Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται πλέον σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα, 0,2 δευτερόλεπτα γρηγορότερα από την εργοστασιακή τιμή, με τα 0-200 χλμ/ώρα να ολοκληρώνονται σε 7,2 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα φτάνει τα 340 χλμ/ώρα.

Άλλες αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν σφυρήλατες ζάντες Brabus Monoblock P Platinum Edition 21 ή 22 ιντσών και στο εσωτερικό υπάρχουν μαύρες δερμάτινες και Alcantara επενδύσεις.

Επίσης συναντάμε νέα αεροδυναμικά στοιχεία κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και Kevlar, με το carbon bodykit να αυξάνει το πλάτος του αυτοκινήτου κατά 6,8 εκατοστά στα 1,968 μέτρα.

Η εταιρία θα κατασκευάσει μόλις 25 900 Rocket R, με το καθ’ένα να κοστίζει στη Γερμανία 461.500 ευρώ προ φόρων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...