Wolff: Ο Verstappen κάνει τους άλλους πιλότους να δείχνουν σαν να οδηγούν μονοθέσια F2

Σχετικά άρθρα

Ο Max Verstappen πήρε σήμερα την 7η συνεχόμενη φετινή του νίκη και την 12η συνεχόμενη για την ομάδα της Red Bull, με τον Toto Wolff, μετά το τέλος του αγώνα, να δίνει τα εύσημα στην Red Bull και στον Verstappen για την φετινή τους κυριαρχία.

Είναι εκεί που βρίσκονται αξιοκρατικά. Θα αντεπιτεθούμε, θέλουμε να κερδίσουμε αγώνες και πρωταθλήματα. Είδαμε τον ρυθμό που είχε ο Max και τον είδαμε στα μεγάλα run την Παρασκευή.

Εκεί βρίσκονται. Είναι σαν όλοι οι άλλοι πιλότοι να οδηγούν μονοθέσια της Formula 2 ενάντια σε ένα [αυτοκίνητο] της Formula 1. Έχουν κάνει την καλύτερη δουλειά. Εφόσον είναι εντός των κανονισμών, έχουν κάνει την καλύτερη δουλειά.

Παρά το γεγονός ότι η Mercedes τερμάτισε πίσω από τον Lando Norris σήμερα, ο Wolff ένιωσε ότι η Mercedes είχε το δεύτερο γρηγορότερο μονοθέσιο στην Ουγγαρία και όχι η McLaren.

Νομίζω ότι είχαμε το δεύτερο πιο γρήγορο αυτοκίνητο σήμερα, ειδικά αν κοιτάξετε το γυρολόγιο και από που ξεκίνησε ο George, αλλά απλά δεν το αξιοποιήσαμε. Αλλά έχοντας πει αυτό, βλέπετε πως κάνει τους γύρους του ο Verstappen, ήρεμος, και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος, και αυτό είναι πολύ μακριά αυτή τη στιγμή.

Η εκκίνηση σίγουρα έπαιξε ρόλο, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί. Ίσως επίσης επειδή πιέσαμε τα ελαστικά πολύ προσεκτικά, ίσως παραπάνω προσεκτικά από όσο έπρεπε, και μπορείτε να δείτε τη διαφορά χρόνου στους τελευταίους γύρους.

Πιστεύω ότι χάσαμε ίσως 15 δευτερόλεπτα. Στο τέλος είχαμε διαφορά 1,9 δευτερόλεπτα από τον Perez και μόλις τέσσερα δευτερόλεπτα από τον Lando. Νομίζω ότι το είχαμε αυτό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...