Δάσκαλος οδήγησης τράκαρε το αυτοκίνητο του μέσα στο γραφείο της σχολής οδήγησης

Σχετικά άρθρα

Ένας εκπαιδευόμενος δάσκαλος οδήγησης, ενώ προσπαθούσε να παρκάρει το Hyundai Tucson του, τράκαρε το αυτοκίνητο μέσα στο γραφείο της σχολής οδήγησης.

Το ατύχημα συνέβη σε σχολή οδήγησης στο Lakewood του Κολοράντο των ΗΠΑ, με τον άνδρα να τρακάρει το αυτοκίνητο μόλις την δεύτερη ημέρα που βρισκόταν στη συγκεκριμένη δουλειά.

Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε ελαφρά από το περιστατικό και σύμφωνα με τον Steve Rohman, ιδιοκτήτης της σχολής οδήγησης που αποτελεί franchise της σχολής Learn to Drive, είπε πως ο οδηγός βρισκόταν στο προσωπικό του αυτοκίνητο, παρακολουθούσε τη δεύτερη μέρα της εκπαίδευσής του, και τράκαρε προσπαθώντας να παρκάρει.

Πρόσθεσε ότι ο οδηγός δεν είχε ακόμη αρχίσει να δίνει οδηγίες σε μαθητευόμενους οδηγούς και δεν υπήρχε μαθητής στο αυτοκίνητο μαζί του εκείνη τη στιγμή. Πρόσθεσε πως ο συγκεκριμένος εκπαιδευόμενος δάσκαλος οδήγησης απολύθηκε από τη σχολή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...