Barrichello: Ο Schumacher δεν ήταν ποτέ υποστηρικτικός, δεν ήταν ποτέ εκεί για να προσφέρει βοήθεια

Σχετικά άρθρα

Ο Rubens Barrichello ήταν teammate του Michael Schumacher στη Ferrari από το 2000 έως το 2005, την εποχή της κυριαρχίας του Γερμανού και της Scuderia στην Formula 1, όπου κέρδισαν πέντε πρωταθλήματα στη σειρά.

Ο Βραζιλιάνος που κέρδισε 9 GP εκείνα τα χρόνια και 2 φορές τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα, δήλωσε πρόσφατα πως ο Schumacher δεν ήταν ποτέ υποστηρικτικός, λέγοντας πως δεν ήταν ποτέ εκεί για να προσφέρει βοήθεια.

Πάντα έκανα φίλους και πάντα είχα καλές σχέσεις με όλους τους teammate μου. Αλλά [ο Schumacher] δεν ήταν ποτέ υποστηρικτικός. Δεν ήταν ποτέ εκεί για να προσφέρει βοήθεια, οπότε δεν τον ρώτησα ποτέ.

Ο Michael ήταν διαφορετικός. Ήταν λίγο απλός στον τρόπο που δούλευε. Πάρα πολλές φορές, τελειώναμε μια συνάντηση και μετά ξεκινούσαν μια άλλη μόνο με τον Michael. Έτσι πήρα την καρέκλα μου και απλά καθόμουν εκεί. Τελικά ένιωσα ότι η ομάδα ήταν δική του.

Ο Bernie Ecclestone ισχυρίστηκε κάποτε πως το συμβόλαιο του Barrichello με τη Ferrari περιελάμβανε ρήτρα που έλεγε ότι δεν του επιτρεπόταν να κοντραριστεί με τον Schumacher.

Ο Βραζιλιάνος ωστόσο το αρνήθηκε λέγοντας:

Δεν ήθελα να υπογράψω. Το συμβόλαιό μου δεν έλεγε τίποτα για αυτό. Για όφελός μου, δέχτηκα τόσα πράγματα. Υπήρχαν πολλά πράγματα που δεν δέχτηκα, αλλά κάποια τα έκανα επειδή είδα ότι εξελίσσομαι εκεί. Επί έξι χρόνια έβλεπα ότι πήγαινα μπροστά και πως ερχόταν η ώρα μου.

Πάντα λέω ότι ο Michael ήταν καλύτερος από εμένα, χωρίς αμφιβολία Ήταν ήδη εκεί από το 1996, είχε τέσσερα χρόνια, είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό του και προφανώς ο Jean Todt τον θεωρούσε σαν γιο του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...