Στο σφυρί μια υπερσπάνια και συλλεκτική Porsche 911 Club Coupe

Σχετικά άρθρα

Η Club Coupe ήταν η μόνη ειδική έκδοση της 991 γενιάς της 911, και βγήκε για τον εορτασμό των 60στών γενεθλίων του Porsche club. Τα μόλις 13 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ήταν για να τιμήσουν τους 13 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων της Porsche που ίδρυσαν το πρώτο Porsche Club στη Γερμανία.

Η 911 Club Coupe έγινε διαθέσιμη μόνο για τα μέλη του Porsche Club, με το 1ο να το κρατά η Porsche για τον εαυτό της, ενώ τα υπόλοιπα δώδεκα τα αγόρασαν οι 12 τυχεροί από τα 181.000 μέλη που έχει το Porsche Club παγκοσμίως.

Η έκδοση βασίζεται πάνω στην 911 Carrera S. Μηχανικά, χάρη στο πακέτο βελτίωσης Powerkit, αποδίδει 430 άλογα, ενώ διαθέτει το πακέτο SportDesign καθώς και ειδικά διακοσμητικά στο εσωτερικό. Είναι βαμμένη σε πράσινο “Brewster Green” χρώμα, φορά 20″ SportTechno ζάντες, ειδικά αυτοκόλλητα στο πλάι, μοναδικά για κάθε ιδιοκτήτη και φωτιζόμενα μαρσπιέ.

Τα μέλη του Porsche Club που επιθυμούσαν να αγοράσουν μια από τις 12 Porsche 911 Club Coupe Special Edition έπρεπε να δηλώνουν συμμετοχή στην ειδική σελίδα που είχε ετοιμάσει η Porsche, όπου μέσω κλήρωσης επιλέχθηκαν οι 12 τυχεροί. Το αυτοκίνητο ήταν διαθέσιμο σε όλες τις αγορές εκτός από αυτές της Ινδίας και της Κίνας, και στη Γερμανία είχε αρχική τιμή 142.831 ευρώ χωρίς τον ΦΠΑ.

Σήμερα βλέπουμε μια εξ αυτών να βγαίνει προς πώληση μέσω δημοπρασίας από τον οίκο Gooding & Company, ο οποίος εκτιμά ότι το αυτοκίνητο θα αλλάξει χέρια σε μια τιμή μεταξύ 275.000 και 325.000 λιρών Αγγλίας (320.500 και 379.000 ευρώ).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο λογότυπο για τα Turbo μοντέλα της Porsche

Η Porsche θέλοντας να αυξήσει την αισθητική και τη διαφοροποίηση των Turbo μοντέλων της, ανακοίνωσε πως αυτά θα φέρουν πλέον νέο λογότυπο που δεν...

Αυτή η McLaren Speedtail έχει εξοπλισμό αξίας 670.000 δολαρίων

Μια από τις 106 Speedtail που κατασκεύασε η McLaren, αυτή με αριθμό πλαισίου #020, αναζητά νέο ιδιοκτήτη, αρκεί αυτός να είναι διατεθειμένος να αφαιρέσει...

Επίσημο: Νέα Porsche Panamera

Η Porsche παρουσίασε σήμερα την τρίτη γενιά της Panamera, με το μοντέλο να έχει νέα LED Matrix Design φωτιστικά σώματα και να εξοπλίζεται με...