Το Volkswagen ID. Buzz GTX σε δοκιμές στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Το καλοκαίρι του 2022 η Volkswagen έκανε γνωστό ότι θα προσφέρει GTX εκδόσεις για κάθε ID μοντέλο, με τη γερμανική εταιρία να teasάρει στα τέλη του περασμένου χρόνου τρεις νέες εκδόσεις του ID.Buzz.

Μια εξ αυτών είναι η έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο του μοντέλου, ενώ η δεύτερη θα είναι το ID.Buzz GTX, το οποίο θα παρουσιαστεί και θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτος. Πρόσφατα, ένα πρωτότυπο της έκδοσης που μεγαλώνει τη γκάμα του μοντέλου βρέθηκε στην πίστα του Nurburgring για τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης, και από αυτό βλέπουμε τους νέους προφυλακτήρες που θα φέρει το ID.Buzz GTX.

Η “καυτή” έκδοση του μοντέλου θα φέρει δύο ηλεκτροκινητήρες (έναν ανά άξονα) καθιστώντας το τετρακίνητο, με την απόδοση τους να αγγίζει τα 250 kW (340 άλογα), ενώ η ροπή θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από 460 Nm. Το ID.Buzz GTX θα αποκτήσει επίσης ιδιαίτερα χρώματα και μοναδικό εσωτερικό, μαζί με μερικά πρόσθετα χαρακτηριστικά, χωρίς να κατονομάζονται ποια θα είναι αυτά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...