H Volkswagen θα προσφέρει GTX εκδόσεις για κάθε ID μοντέλο

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen θέλοντας να δώσει μια πιο σπορ νότα στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της, έχει παρουσιάσει τα ID.4 GTX και ID.5 GTX, με τη γερμανική εταιρία να δηλώνει πως όλα τα μελλοντικά της ηλεκτρικά ID μοντέλα θα είναι διαθέσιμα και σε έκδοση GTX.

Το αμέσως επόμενο μοντέλο αναμένεται να είναι το ID.3 GTX, ενώ θα ακολουθήσει το ID.Buzz GTX. Το τελευταίο αναμένεται να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, με την απόδοση τους να αγγίζει τα 299 άλογα και τα 460 Nm ροπής.

Η Silke Bagschik, επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ για την ID οικογένεια, δήλωσε χαρακτηριστικά:

Η επιτυχία των ID.4 GTX και ID.5 GTX επιβεβαιώνει τη στρατηγική μας να τοποθετούμε την επωνυμία GTX ανεξάρτητα. Και τα δύο μοντέλα στην αντίστοιχη γκάμα τους έχουν ποσοστό στο μείγμα πωλήσεων σχεδόν 40%. Θα επεκτείνουμε συνεχώς αυτή τη μάρκα και θα προσφέρουμε GTX έκδοση για κάθε ID. μοντέλο στο μέλλον – από το ID.3 έως το ID. Buzz.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...