Αυτό είναι το νέο Mini Cooper JCW

Σχετικά άρθρα

Πριν μερικές εβδομάδες η Mini παρουσίασε τα νέα αμιγώς ηλεκτρικά Cooper και Countryman, με το πρώτο να είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις Cooper E και Cooper SE.

Ωστόσο, η βρετανική εταιρία ετοιμάζει και την John Cooper Works έκδοση του ηλεκτρικού μοντέλου, και μόλις διέρρευσαν φωτογραφίες αυτού, που πιάστηκε σε δρόμο της Γερμανίας χωρίς ίχνος καμουφλάζ.

Σε αυτό παρατηρούμε, τις νέες ζάντες του νέου Mini Cooper JCW, τα γραφικά του, καθώς και το αεροδυναμικό κιτ πολύ πριν από την προγραμματισμένη κυκλοφορία του. Το αυτοκίνητο δε διαθέτει πλαστικά καλύμματα στους θόλους των τροχών, αφήνοντας τα φουσκωμένα φτερά να “μιλήσουν” από μόνα τους.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η παντελής απουσία του αεραγωγού – σήμα κατατεθέν από το καπό του αυτοκινήτου, που υπάρχει για περισσότερα από 20 χρόνια.

Κλείνοντας, δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την απόδοση του πρώτου ηλεκτρικού JCW, αλλά σίγουρα θα είναι πιο δυνατό από το σημερινό βενζινοκίνητο μοντέλο, με τις φήμες να αναφέρουν ότι θα αποδίδει 250 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μηχανικός αντιπροσωπείας κατέστρεψε μια Porsche 911, μια Giulia Quadrifoglio και μια GLE

Ο ιδιοκτήτης αυτής της Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio την πήγε σε μια αντιπροσωπεία προκειμένου να γίνουν ορισμένες μικρές επισκευές στο συνεργείο, αλλά ένας μηχανικός...

EuroNCAP: 8 νέα πεντάστερα μοντέλα, τετράστερα τα Hyundai Kona, Honda ZR-V και VinFast VF8

O EuroNCAP, o ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός ασφαλείας έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα δοκιμών του, τα οποία έγιναν με τα νέα αυστηρότερα...