Χάζεψε την Bugatti Bolide χωρίς το σώμα της

Σχετικά άρθρα

Με την Bugatti να συνεχίζει τις δοκιμές ανάπτυξης της Bolide, η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά φωτογραφιών από ένα αυτοκίνητο που δεν διαθέτει το σώμα, παρά μόνο το carbon monocoque πλαίσιο του.

Αυτό δεν είναι μόνο πιο άκαμπτο και πιο δυνατό, αλλά έχει επίσης αναπτυχθεί για να πληροί τους κανονισμούς LMH και LMDh για αγωνιστικά αυτοκίνητα αντοχής.

Χρειάστηκαν πρόσθετες αλλαγές για τη συμμόρφωση με τις διαφορετικές απαιτήσεις δοκιμών πρόσκρουσης που πρέπει να πληροί το αυτοκίνητο, που επιτρέπεται να κινηθεί μόνο σε πίστες και όχι σε δημόσιους δρόμους.

Η Bolide ζυγίζει 1.450 κιλά και ο 8,0 λίτρων quad-turbo W16 κινητήρας της αποδίδει 1.600 άλογα με 1.600 Nm ροπής, που περνούν στον δρόμο και από τους τέσσερις τροχούς.

Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, η Bolide συνοδεύεται από έναν πυροσβεστήρα στρατιωτικής ποιότητας, με τον οδηγό και τον συνοδηγό να αγκαλιάζονται από ένα εγκεκριμένο από τη FIA σύστημα ζωνών ασφαλείας έξι σημείων και να κάθονται σε καθίσματα συμβατά με LMH με σύστημα HANS για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μόλις 40 Bolide θα κατασκευάσει η Bugatti που έχουν βρει τους ιδιοκτήτες τους εδώ και καιρό. Το κάθε αυτοκίνητο κοστίζει από 4 εκατομμύρια ευρώ και οι παραδόσεις έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν το 2024.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Bugatti Chiron Super Sport Vs Lamborghini Huracan 1.600 ίππων

Η Bugatti Chiron Super Sport ή μια Lamborghini Huracan 1.600 ίππων είναι ταχύτερη στην επιτάχυνση στην ευθεία; Η Bugatti Chiron Super Sport ζυγίζει 1.995...

Το εσωτερικό της Bugatti Bolide

Το εσωτερικό της Bolide αποκάλυψε σήμερα η Bugatti, με το τιμόνι να έχει σχήμα Χ που απηχεί το σχήμα των πίσω φωτιστικών σωμάτων του...

Κόντρα από το παρελθόν. Ferrari F40 Vs Bugatti EB110

Δύο supercars της δεκαετίας του '90 κοντράρονται στην ευθεία για να δούμε ποιο είναι ταχύτερο στην επιτάχυνση. Η Bugatti EB110 κυκλοφόρησε το 1994 και...

Συλλεκτικά ποδοσφαιρικά παπούτσια της Adidas με την υπογραφή της Bugatti

Η Bugatti συνεργάστηκε με την Adidas και παρουσίασαν από κοινού ένα ποδοσφαιρικό παπούτσι που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη παραγωγή 99 ζευγαριών. Το όνομα αυτού...