Το YangWang U8 μπορεί να επιπλεύσει και να κινηθεί μέσα στο νερό

Σχετικά άρθρα

Η YangWang, είναι μια νέα εταιρία της BYD που προσφέρει στην αγορά τα πολυτελή ηλεκτρικά αυτοκίνητα U8 και U9, με το πρώτο να είναι ένα SUV που εξοπλίζεται και με μια λειτουργία έκτακτης ανάγκης που του επιτρέπει να επιπλέει και να κινείται μέσα στο νερό για 30 λεπτά, κινούμενο με ταχύτητα 3 χλμ/ώρα.

Η BYD ισχυρίζεται πως η λειτουργία δεν είναι για διασκέδαση διασχίζοντας λίμνες και ποτάμια, αλλά είναι ειδικά σχεδιασμένη για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπως πλημμύρες ή ατυχήματα που το αυτοκίνητο καταλήγει στο νερό.

Το μοντέλο διαθέτει επίσης μια λειτουργία που μπορεί να κάνει επιτόπια 360 μοιρών περιστροφή, τόσο στη στεριά, όσο και στο νερό.

Το YangWang U8 βασίζεται σε πλαίσιο τύπου σκάλας, είναι τετρακίνητο, έχει μήκος 5,3 μέτρων και μεταξόνιο 3,05 μέτρων.

Διαθέτει τις Blade μπαταρίες της BYD και κίνηση παίρνει από τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά τροχό, που αποδίδουν συνδυαστικά 1.196 άλογα. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε μόλις 3 δευτερόλεπτα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η BYD κατασκεύασε το 6.000.000στό όχημα με μπαταρία

Η BYD ανακοίνωσε ότι παρήγαγε το 6.000.000στό αυτοκίνητο νέας ενέργειας (new energy vehicle, NEV) από το 2008, κάτι που την καθιστά την πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία...

Ξεκίνησε η παραγωγή του Ineos Grenadier Quartermaster

Τέσσερις μήνες μετά τα αποκαλυπτήρια στο Goodwood Festival of Speed, η Ineos Automotive ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της παραγωγής της pickup έκδοσης του Grenadier,...