Verstappen: Η McLaren έχει το καλύτερο οδηγικό δίδυμο

Σχετικά άρθρα

Ο Max Verstappen πιστεύει ότι οι Lando Norris και Oscar Piastri αποτελούν την καλύτερη σύνθεση οδηγών μεταξύ των ανταγωνιστών της Red Bull στη Formula 1.

Την περασμένη Κυριακή, οι δύο πιλότοι της McLaren τερμάτισαν στην 2η και 3η θέση, με τον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να λέει πως η McLaren δεν είναι μόνο η πιο σταθερή απειλή για την ηγεμονία της Red Bull, αλλά έχει επίσης το ισχυρότερο οδηγικό δίδυμο.

Πιστεύω ότι η McLaren ως ομάδα είναι ίσως οι πιο συνεπείς, σε σύγκριση με τους άλλους πίσω μας. Πιστεύω ότι έχουν το καλύτερο οδηγικό δίδυμο από όλους, επομένως λειτουργούν πολύ καλά. Θα είναι ενδιαφέρον μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλά επίσης νομίζω ενδιαφέρον θα έχει και η αρχή της επόμενης χρονιάς για να δούμε πού βρίσκονται όλοι.

Η McLaren έχει κάνει καλύτερη δουλειά από εμάς μέσα στη χρονιά. Βλέπουμε ότι πλησιάζουν όλο και πιο κοντά, οπότε πρέπει να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε μια μικρή διαφορά.

Η McLaren κάνει σπουδαία βήματα προς τα εμπρός καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε λίγο φέτος, αλλά φυσικά θέλουμε να βελτιωθούμε κυρίως για την επόμενη χρονιά.

Με πέντε αγώνες που απομένουν ώστε να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα, η ομάδα του Woking θεωρεί πως είναι δυνατό να ξεπεράσει την Ferrari στη 3η θέση του πρωταθλήματος, παρότι σήμερα η McLaren βρίσκεται στην 5η θέση, 11 βαθμούς πίσω από την Aston Martin και 79 βαθμούς πίσω από την Ferrari.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...