Μια McLaren Artura έγινε στάχτη κατά τη διάρκεια test drive και 1,5 χλμ. μακριά από την αντιπροσωπεία

Σχετικά άρθρα

Το περιστατικό συνέβη χθες, Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στις 14:30 τοπική ώρα στην περιοχή Stourton του Leeds στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τον πιθανό πελάτη της McLaren Artura να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι, ενώ στο κάθισμα του συνοδηγού βρισκόταν ο υπεύθυνος πωλήσεων της αντιπροσωπείας της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ξαφνικά, το υβριδικό supercar έπιασε φωτιά, με τον οδηγό να καταφέρνει να σταματήσει ασφαλώς το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου και οι δύο επιβαίνοντες να βγουν από το όχημα πριν τραυματιστούν.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής του Δυτικού Γιορκσάιρ, δήλωσε:

Λάβαμε μια κλήση από τον οδηγό σχετικά με μια υβριδική McLaren που τυλίχθηκε στις φλόγες κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής οδήγησης στο Leeds, στον κυκλικό κόμβο κοντά στον M1 στη διασταύρωση 44. Στείλαμε πληρώματα από το Hunslet, που έφτασαν στο σημείο στις 2:35 μ.μ.

Στείλαμε επίσης έναν υπεύθυνο επικίνδυνων υλικών για να απορρίψει την ηλεκτρική μπαταρία. Η φωτιά κατασβέστηκε στις 3:02 μ.μ., χωρίς να υπάρχει αναφορά για τραυματισμό.

Δεν είναι ακόμη σαφές πώς ξεκίνησε η φωτιά, αλλά το σημείο που εκδηλώθηκε απείχε μόλις 1,5 χλμ. από την αντιπροσωπεία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...