Αεροπλάνο προκάλεσε μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό

Σχετικά άρθρα

Με ένα αναπάντεχο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου οι οδηγοί στον Κηφισό και συγκεκριμένα στην κάθοδο στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Πρόκειται για μία πρωτόγνωρη εικόνα, καθώς δεν συνηθίζεται να βλέπουμε αεροσκάφη να μεταφέρονται σε κεντρικούς δρόμους σε ώρες αιχμής. H μεταφορά του ογκώδους φορτίου, είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί αυξημένη κίνηση στο ένα ρεύμα προς αεροδρόμιο.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το αεροπλάνο μεταφερόταν σπαστά σε τρία μέρη από ισάριθμα φορτηγά, ενώ υπήρχαν και οχήματα που το συνόδευαν. Σε ξεχωριστό φορτηγό βρισκόταν η καμπίνα του, ενώ σε άλλα τα φτερά και οι τουρμπίνες.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, το αεροπλάνο ανήκει στην ΕΚΑΜ και πρόκειται για δωρεά που έγινε ώστε να εκπαιδεύονται οι άνδρες της Αστυνομίας.

Δεν πρόκειται για ολόκληρο αεροπλάνο, αλλά για τμήμα από την άτρακτο ενός αεροσκάφους που έγινε δωρεά στην ΕΛΑΣ και μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας στο Μαρκόπουλο ώστε εκεί να εκπαιδεύονται οι αστυνομικοί σε σενάρια πειρατείας αεροσκαφών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Λ. Βάρκιζας – Σουνίου στη θέση Λιμανάκια ανακοίνωσε η Τροχαία για την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024. Συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης...

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...