Αυτό είναι το facelift του Renault Captur, με υβριδικό σύνολο 145 ίππων

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει 4,5 χρόνια από τη στιγμή που η Renault αποκάλυψε τη δεύτερη γενιά του Captur, με τη γαλλική εταιρία να ετοιμάζει το facelift του μοντέλου στο μέσο του κύκλου ζωής του, ώστε να το διατηρήσει φρέσκο για το υπόλοιπο της εμπορικής του πορείας.

Αυτό θα παρουσιαστεί στις αρχές του 2024, αλλά πρόσφατα διέρρευσαν φωτογραφίες από το γραφείο πνευματικής ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που μας αποκαλύπτουν την εμφάνισή του.

Αισθητικά, το Captur facelift ακολουθεί το δρόμο που χάραξε η αντίστοιχη ανανέωση του Clio, και το εμπρός μέρος του γαλλικό B-SUV είναι εντελώς νέο, υιοθετώντας την πιο πρόσφατη σχεδιαστική ταυτότητα της Renault, που φέρει την υπογραφή του Gilles Vidal.

Έτσι, διακρίνεται η λεπτή μάσκα, με τη γρίλια να είναι παρόμοια με τα υπόλοιπα νέα μοντέλα της εταιρίας. Πάνω σε αυτήν βρίσκεται το λογότυπο, όντας μικρότερο, και πλέον δεν “ακουμπά” το καπό. Τέλος, νέα είναι και τα φωτιστικά σώματα, με τα χαρακτηριστικά LED ημέρας, σχήματος C, να έχουν καταργηθεί.

Εκτός του εμπρός μέρους, το οποίο έχει γίνει πλέον πιο αιχμηρό, δεν εντοπίζονται αλλαγές στο υπόλοιπο αμάξωμα, με τα πίσω τα φώτα να διατηρούν την μπούμερανγκ σχεδίαση τους.

Περνώντας στο εσωτερικό, οι μόνες αλλαγές που αναμένονται είναι στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ομοίως, και μηχανικά, το ανανεωμένο Captur θα κινείται με το γνωστό υβριδικό E-Tech σύνολο, απόδοσης 145 ίππων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...