Ανάκληση για 276 Toyota Proace City στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

276 Proace City ανακαλεί στην Ελλάδα η Toyota, λόγω σφάλματος στη βαθμονόμηση λογισμικού της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου του κινητήρα. Εξαιτίας αυτού, η ενδεικτική λυχνία δυσλειτουργίας (MIL) δεν θα ανάψει όταν η κατανάλωση ουρίας (η οποία αποτελεί μέρος του συστήματος επεξεργασίας των καυσαερίων) είναι χαμηλότερη από το όριο που απαιτείται. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα τη μη συμμόρφωση με τον Κανονισμό για τις εκπομπές καυσαερίων.

Η ανάκληση αφορά τα Proace City παραγωγής από τον Μάρτιο 2023 έως τον Ιούλιο 2023 και μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν προσωπικά και εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στον πλησιέστερο Συνεργάτη του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota, προκειμένου, και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. να πραγματοποιηθεί/ολοκληρωθεί ο επαναπρογραμματισμός στην ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου του κινητήρα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Toyota Ελλάς – Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09:00πμ έως 05:00μμ).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Λ. Βάρκιζας – Σουνίου στη θέση Λιμανάκια ανακοίνωσε η Τροχαία για την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024. Συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης...

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...