Κάποιος πουλά το slot της Bugatti Mistral για 8,5 εκατ. ευρώ

Σχετικά άρθρα

Τον Αύγουστο του 2022, η Bugatti παρουσίασε την W16 Mistral, το τελευταίο μοντέλο της γαλλικής εταιρίας που θα φορέσει τον 8,0-λιτρο quad-turbo W16 κινητήρα.

Πρόκειται ουσιαστικά για την ανοικτή έκδοση της Chiron, με το όνομα της να το πήρε από τον ισχυρό άνεμο που φυσά στην κοιλάδα του ποταμού Ροδανού, περνά μέσα από τις πόλεις της Κυανής Ακτής στη νότια Γαλλία και καταλήγει στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Η παραγωγή της W16 Mistral θα περιοριστεί σε μόλις 99 αυτοκίνητα, με τιμή 5 εκατ. ευρώ -προ φόρων- η κάθε μια. Και οι 99 είχαν ήδη βρει τους ιδιοκτήτες τους πριν την παρουσίαση της, με την Bugatti να ξεκινά τις παραδόσεις της εντός του τρέχοντος έτους.

Κάποιος, όμως, που ήταν τυχερός να έχει ένα slot για την παραγωγή ενός αυτοκινήτου θέλει να βγάλει από νωρίς κέρδος, καθώς έχει βγάλει προς πώληση το build slot του. Το κοστολογεί στα 7,9 εκατ. ευρώ προ φόρων, ήτοι κέρδος 2,9 εκατ. ευρώ, που με τους φόρους της Γερμανίας μεταφράζεται σε 8.539.900 ευρώ.

Η W16 Mistral παίρνει κίνηση από τον W16 κινητήρα της Chiron Super Sport 300+ απόδοσης 1.600 ίππων με 1.600 Nm ροπής, με την Bugatti να λέει πως η W16 είναι το ταχύτερο roadster του κόσμου, με την τελική του να αγγίζει τα 420 χλμ/ώρα.

Πηγήmobile.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο διάδοχος της Bugatti Chiron

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες καμουφλαρισμένες φωτογραφίες του νέου hypercar της Bugatti που θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στις 20 Ιουνίου. Το αυτοκίνητο θα παίρνει κίνηση από τον...

Η Bugatti Bolide είναι πιο γρήγορη από τα μονοθέσια της Formula 1

Η Bugatti ολοκλήρωσε τις δοκιμές της Bolide παραγωγής, με το αυτοκίνητο που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας να είναι γρηγορότερο από ένα μονοθέσιο...

Άκουσε τον V16 υβριδικό κινητήρα του νέου hypercar της Bugatti

Η Bugatti ξεκίνησε το teasing του νέου της hypercar που θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Ιούνιο, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα video αλλά και φωτογραφίες του...