F1: Η Suzuka και το Ιαπωνικό GP ανανέωσαν μέχρι το 2029

Σχετικά άρθρα

Η Formula 1 ανακοίνωσε μια πενταετή επέκταση του συμβολαίου με την πίστα της Suzuka, κάτι που σημαίνει ότι το Ιαπωνικό Grand Prix θα παραμένει στο ημερολόγιο της F1 μέχρι το 2029.

Η πίστα της Suzuka είναι από τις αγαπημένες πίστες τόσο των οδηγών όσο και των θεατών, με τα “S Curves” και την 130R να είναι από τις πιο εμβληματικές στροφές του πρωταθλήματος.

Η Suzuka έχει φιλοξενήσει πολλές αξέχαστες στιγμές στη Formula 1, με 12 πρωταθλήματα οδηγών να έχουν κατακτηθεί εκεί, συμπεριλαμβανομένου του πιο πρόσφατου το 2022, όταν ο Max Verstappen σφράγισε τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του.

Το 2024, το Ιαπωνικό Grand Prix θα διεξαχθεί τον Απρίλιο -μεταξύ αγώνων στην Αυστραλία και την Κίνα- ως μέρος των προσπαθειών της F1 να εξορθολογήσει το ημερολόγιό της, δημιουργώντας μια πιο αποτελεσματική ροή αγώνων και μειώνοντας την απόσταση που διανύουν τα εμπορεύματα σε όλο τον κόσμο, ως μέρος του δρόμου της για να γίνει ανθρακικά ουδέτερη έως το 2030.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...