Ferrari: Τρία νέα αυτοκίνητα το 2024. Bonus 13.500 στους υπαλλήλους της

Σχετικά άρθρα

Μέσα στο έτος η Ferrari θα παρουσιάσει τρία νέα αυτοκίνητα, με το ένα από αυτά να είναι το νέο της hypercar που θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο του 2024. Το αυτοκίνητο που αποτελεί τον διάδοχο της LaFerrari, έχει κωδική ονομασία F250 και τις περασμένες ημέρες έκανε δοκιμές τόσο στους δρόμους του Μαρανέλο, για πρώτη φορά με το σώμα παραγωγής.

Το αυτοκίνητο έχει το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης που θα βασίζεται στον 3,0-λιτρο V6 υβριδικό twin-turbo κινητήρα της αγωνιστικής 499P. Εκτός από coupe, θα προσφέρεται και σε Spider έκδοση (κυκλοφορία τον Οκτώβριο του 2027), όπως και σε σκληροπυρηνική XX (κυκλοφορία τον Ιούλιο του 2026).

Η παραγωγή της coupe έκδοσης θα περιοριστεί σε 599 μονάδες, με την XX έκδοση να κατασκευάζεται σε μόλις 30 μονάδες, ενώ η Spider έκδοση θα κατασκευαστεί σε 199 μονάδες. Έτσι η συνολική παραγωγή του αντικαταστάτη της LaFerrari θα ανέλθει σε 828 μονάδες.

Το δεύτερο μοντέλο θα είναι το νέο GT, με κωδική ονομασία F167. Σχεδιαστικά υιοθετεί τη φιλοσοφία της Roma και θα αντικαταστήσει την 812 Superfast (GTS και Competizione).

Κάτω από το μακρύ καπό του θα συναντάμε έναν V12 κινητήρα που θα διαθέτει κάποιο είδους υβριδισμού, με το νέο μπροστοκεντρομήχανο V12 grand tourer να βασίζεται στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα, που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Ferrari Roma. αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Δεν είναι σαφές για το ποιο θα είναι το τρίτο μοντέλο, με την Ferrari να ανακοινώνει πως θα δώσει 13.500 ευρώ σε όλους τους εργαζομένους της, μετά από μια χρονιά ρεκόρ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...