Επίσημο: Abarth 600e

Σχετικά άρθρα

Μετά τη χθεσινή διαρροή, η Abarth έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του Abarth 600e, στην έκδοση Scorpionissima. Το αυτοκίνητο παράγει 240 άλογα, διαθέτει μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και σύστημα πέδησης αποτελούμενο από μεγάλους δίσκους και δαγκάνες.

Η παραγωγή του Abarth 600e Scorpionissima θα περιοριστεί σε 1.949 μονάδες, προς τιμήν της 75ης επετείου από το έτος ίδρυσης της εταιρείας και θα προσφέρεται στο μωβ χρώμα Hypnotic Purple, με ζάντες διαστάσεων 20″.

Τα ελαστικά του επωφελούνται από την αγωνιστική τεχνολογία της Formula E και χρησιμοποιούν μαλακή σύνθεση στην εξωτερική άκρη και τη μέση του πέλματος, ώστε να εξασφαλίζουν το μέγιστο δυνατό κράτημα χωρίς υψηλή φθορά, ενώ το ενσωματωμένο στο πέλμα φιλμ πολυουρεθάνης μειώνει το θόρυβο κύλισης κατά 20%.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου συναντάμε σπορ καθίσματα με 4 διαφορετικά είδη αφρού ώστε να παραμένουν άνετα ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Το Abarth 600 αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025, εμπλουτίζοντας την γκάμα της εταιρίας. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε περίπου 7 δευτερόλεπτα, με την τελική του ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 200 χλμ/ώρα.

Η ενέργεια αποθηκεύεται στην ίδια μπαταρία με του 600, ήτοι με χωρητικότητα 54 kWh (51 kWh ωφέλιμη), προσφέροντας αυτονομία λίγο μικρότερη από 400 χιλιόμετρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...