Rezvani Beast με 1.000 άλογα και gadget από τις ταινίες του James Bond

Σχετικά άρθρα

Η Rezvani αποκάλυψε σήμερα τη δεύτερη γενιά του Beast, με το αμερικάνικο supercar να βασίζεται στην τωρινή όγδοη γενιά της Chevrolet Corvette και παίρνει κίνηση από τον V8 6,2-λίτρων που με την βοήθεια δύο turbo παράγει 1.000 άλογα με 1.090 ροπής.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με paddles στο τιμόνι και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,6 δευτερόλεπτα, ενώ το 400άρι το ολοκληρώνει σε 9,6 δευτερόλεπτα.

Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, που συμβάλει ώστε το βάρος του αυτοκινήτου να περιορίζεται στα 1.343 κιλά. Στο εσωτερικό συναντάμε κομμένο τιμόνι, δερμάτινες και Alcantara επενδύσεις με την εταιρία να προσφέρει και το πακέτο “007” που αξίζει 45.000 δολάρια και περιλαμβάνει προστατευτικές μάσκες αερίου, θερμικό σύστημα νυχτερινής όρασης, προστασία ηλεκτρομαγνητικών παλμών, ηλεκτρικές χειρολαβές θυρών, σπρέι πιπεριού, μαγνητικά μπουλόνια, φώτα ασφαλείας, σειρήνες, κιτ πρώτων βοηθειών και υποθερμίας, προστατευτικό σύστημα παραγωγής καπνού, σύστημα ενδοεπικοινωνίας, σύστημα ανίχνευσης εκρηκτικών μηχανισμών και run-flat ελαστικά.

Με επιπλέον 55.000 δολάρια, η καλιφορνέζικη εταιρία προσφέρει θωράκιση στο αυτοκίνητο και αλεξίσφαιρα τζάμια. Το Beast φορά ζάντες 20″ με ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 R διαστάσεων 275/30/R20 μπροστά και 355/25/R1 πίσω.

Το Beast ξεκινά από τις 485.000 δολάρια και θα κατασκευαστεί σε μόλις 20 μονάδες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...