Η Alpine κάνει γνωστές τις διαστάσεις του A290 και αποκαλύπτει το τιμόνι του

Σχετικά άρθρα

H Alpine έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων της έκδοσης παραγωγής του A290, δείχνοντας μας τις δοκιμές του αμιγώς ηλεκτρικού hot hatch στη Σουηδία και κοντά στον Αρκτικό Κύκλο.

Επιπλέον, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε τις διαστάσεις του μοντέλου, με το μήκος να αγγίζει τα 3.990 χλστ., το πλάτος τα 1.820 χλστ., το ύψος τα 1.520 χλστ., και το μεταξόνιο τα 2.530 χλστ.

Η Alpine αναφέρει ότι από την αρχή του έτους έχει βελτιώσει τα χαρακτηριστικά του A290 σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης, στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες με θερμοκρασίες που μπορεί να πέσουν κάτω από τους -30 βαθμούς Κελσίου.

Η Alpine δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη δυναμική απόδοση του A290. Η απόκριση του κινητήρα, η ακρίβεια στο χειρισμό, την οδήγηση και την ευελιξία του έχουν όλα τη μέγιστη προσοχή για να προσφέρουν μια οδηγική εμπειρία που εκτείνεται σε ακραίες συνθήκες.

Ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού δοκιμάζεται επίσης, όπως των συστημάτων θέρμανσης, της ποιότητας του ξεθαμβώματος και απόψυξης και του ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας (ESC) στο χιόνι. Κανένα από αυτά δεν μπορεί να αναπαραχθεί σε τεχνικό κέντρο και μπορεί να επικυρωθεί μόνο σε εξαιρετικά ψυχρές συνθήκες.

Κλείνοντας, η εταιρία με έδρα της Διέππη της Γαλλίας αποκάλυψε το σπορ τιμόνι του A290, με την Alpine να αναφέρει ότι είναι ντυμένο με Nappa δέρμα, και έχει πεπλατυσμένη επιφάνεια στο κάτω του σημείο. Περιλαμβάνει τρεις βασικές λειτουργίες με περιστροφικό διακόπτη, το OV (προσπέραση), RCH (επαναφόρτιση) και κουμπί για τα προγράμματα οδήγησης.

Να θυμίσω ότι η Alpine έχει συνεργαστεί με τη Michelin για τα ελαστικά του A290, το οποίο θα είναι διαθέσιμο με τρία διαφορετικά ελαστικά, σε ζάντες 19 ιντσών, τα οποία θα φέρουν ειδική σήμανση της Alpine. Αυτά είναι:

  • Το Pilot Sport EV, ένα σπορ καλοκαιρινό ελαστικό με βελτιστοποιημένη ενεργειακή απόδοση, που συνδυάζει πρόσφυση, μακροζωία και αυτονομία
  • Το Pilot Sport S5, το πιο σπορ καλοκαιρινό ελαστικό που έχει σχεδιαστεί για να εξάγει όλες τις δυνατότητες του A290, τόσο στο βρεγμένο, όσο και σε στεγνές επιφάνειες.
  • Το Pilot Alpin 5, ένα χειμερινό ελαστικό που προσφέρει υψηλό επίπεδο πρόσφυσης για να ανταπεξέλθει σε ένα φάσμα χειμερινών συνθηκών, ιδιαίτερα σε κρύο και κακό καιρό και σε βρεγμένες ή χιονισμένες επιφάνειες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...