Δες τον Oscar Piastri να κάνει τους πρώτους γύρους στην πίστα με την MCL38

Σχετικά άρθρα

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες, αύριο επιστρέφει η δράση στον κόσμο της Formula 1, καθώς ξεκινά το μοναδικό τριήμερο δοκιμών πριν την έναρξη της ερχόμενης σεζόν.

Αυτές θα λάβουν χώρα από την Τετάρτη έως την Παρασκευή στην πίστα του Bahrain, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί για ακόμα μια χρονιά ο εναρκτήριος αγώνας της σεζόν, την ερχόμενη εβδομάδα, από τις 29 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου.

Ο κύριος αγώνας του GP στο Bahrain και του GP στη Σαουδική Αραβία θα διεξαχθούν Σάββατο. Ο λόγος που η σεζόν του 2024 της Formula 1 ξεκινά με δύο αγώνες τα Σάββατα είναι το Ραμαζάνι, το οποίο ξεκινά την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Βάζοντας αυτά στην άκρη, όλες οι ομάδες βρίσκονται ήδη στην πίστα του Sakhir, με τη McLaren να δίνει στη δημοσιότητα ένα onboard video του Oscar Piastri να οδηγεί τη νέα MCL38.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...