Έφυγε τροχός από ένα Boeing 777 και κατέστρεψε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο

Σχετικά άρθρα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, όταν κατά την απογείωση ενός Boeing 777-200ER της United Airlines, έφυγε ένας από τους τροχούς τους αεροπλάνου που προσγειώθηκε πάνω σε ένα παρκαρισμένο Toyota Corolla.

Η πτήση είχε προορισμό την Οζάκα της Ιαπωνίας, αλλά για λόγους ασφαλείας προσγειώθηκε στο Λος Άντζελες. Το Boeing 777-200ER διαθέτει 12 τροχούς και έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να προσγειωθεί ακόμη και αν λείπει ένας από τους τροχούς, αλλά η United Airlines αποφάσισε να προσγειώσει το αεροπλάνο στο Λος Άντζελες για να γίνουν οι εργασίες επισκευής.

Κανείς δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό, με τον τροχό να έχει διάμετρο περίπου 1,5 μέτρου και να ζυγίζει περίπου 200 – 250 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...