Mercedes: Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνουμε

Σχετικά άρθρα

Ο Toto Wolff δήλωσε πως η Mercedes αντιμετωπίζει ένα “θεμελιώδες” πρόβλημα με το φετινό της μονοθέσιο τις στροφές υψηλής ταχύτητας που εμποδίζει την απόδοσή της, προσθέτοντας πως η απόδοση του μονοθεσίου δεν ταιριάζει με όσα υποδηλώνουν τα δεδομένα.

Ο Wolff πιστεύει ότι υπάρχει κάτι εγγενές στη σχεδίαση του μονοθεσίου που δεν λειτουργεί και ελπίζει πως στη Μελβούρνη σε δύο εβδομάδες η ομάδα θα έχει εντοπίσει το πρόβλημα και θα το έχει διορθώσει.

Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνουμε. Είμαστε γρήγοροι όπουδήποτε αλλού, αλλά στις στροφές υψηλής ταχύτητας χάνουμε όλο τον χρόνο σε έναν γύρο.

Είναι πιο θεμελιώδες από ότι πιστεύουμε. Μετράμε την κάθετη δύναμη αλλά δεν τη βρίσκουμε στον χρόνο γύρου.

Στο GP της Σαουδικής Αραβίας, ο George Russell και ο Lewis Hamilton τερμάτισαν στην 6η και 9η θέση αντίστοιχα, με τον Hamilton να λέει πως η Mercedes χρειάζεται ακόμα να κάνει “μεγάλες αλλαγές” στο φετινό της μονοθέσιο.

Το αυτοκίνητο είναι σχετικά καλό στις στροφές χαμηλής ταχύτητας και όχι τόσο κακό στις μεσαίας ταχύτητας στροφές, αλλά στις στροφές υψηλής ταχύτητας είμαστε χιλιόμετρα μακριά. Ήταν σαν να ήμουν σε διαφορετική κατηγορία όταν περνούσα στις στροφές υψηλής ταχύτητας σε σύγκριση με τα άλλα παιδιά γύρω μου.

Είναι σίγουρα απογοητευμένο να βρίσκομαι, για τρία συνεχόμενα χρόνια, σχεδόν στην ίδια θέση. Είναι σίγουρα δύσκολο, αλλά θα σκύψουμε το κεφάλι και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ξέρω ότι όλοι στο εργοστάσιο πιέζουν όσο πιο δυνατά μπορούν. Αλλά πρέπει σίγουρα να κάνουμε κάποιες μεγάλες αλλαγές. Ίσως δεν έχουμε κάνει αρκετά μεγάλες αλλαγές. Αν κοιτάξετε τις τρεις ομάδες μπροστά μας, εξακολουθούν να έχουν διαφορετική αντίληψη από το που βρισκόμαστε σε ορισμένους τομείς. Έχουμε λοιπόν κάποιες επιδόσεις να προσθέσουμε, αυτό είναι σίγουρο.

Ο Russell από τη μεριά του τόνισε πως η Mercedes γίνεται πιο αργή κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων των αγώνων.

Εξακολουθούμε να προσπαθούμε πραγματικά να καταλάβουμε αυτό το αυτοκίνητο γιατί έχουμε δείξει αληθινές επιδόσεις σε ορισμένα σημεία τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα. Στο FP1 ήμασταν στην πρώτη τετράδα. Στο FP2 ήμασταν δεύτεροι. Έπειτα, και στα δύο Σαββατοκύριακα, ο ρυθμός μας έπεσε. Αυτό δεν ήταν επειδή οι ανταγωνιστές μας έγιναν πιο γρήγοροι. Εμείς γινόμαστε πιο αργοί. Επομένως, πρέπει να καταλάβουμε γιατί συμβαίνει αυτό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...