Απόκτησε το Ford Kuga PHEV με μηνιαίο μίσθωμα 349 ευρώ

Σχετικά άρθρα

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως το Ford Kuga PHEV έχει κατακτήσει την κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία των plug-in υβριδικών μοντέλων στην Ευρώπη για τρία συνεχόμενα χρόνια.

Το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις PHEV της Ευρώπης κατασκευάζεται στη Γηραιά Ήπειρο, συνδυάζοντας τα καλύτερα δύο διαφορετικών κόσμων όπως την αθόρυβη κίνηση με την απουσία εκπομπών ρύπων, χάρη στον προηγμένο ηλεκτροκινητήρα και την μπαταρία υψηλής τάσης, με την ελευθερία κίνησης που παρέχει ο κορυφαίος βενζινοκινητήρας 2,5-λίτρων της Ford. Το αυτοκίνητο αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν το πιο ολοκληρωμένο SUV στη μεσαία κατηγορία, που διαθέτει πλούσιο βασικό εξοπλισμό, μεγάλους χώρους, κορυφαία ποιότητα και ασφάλεια, καθώς και προηγμένη συνδεσιμότητα και σπορ απόδοση.

Σχεδιασμένο με επίκεντρο τον οδηγό και τις ανάγκες του, το ανανεωμένο plug-in υβριδικό Kuga προσφέρει υψηλή υποδειγματικά οδικά χαρακτηριστικά σε όλες τις συνθήκες οδήγησης, κορυφαία άνεση, ευελιξία και ποιότητα κύλισης τόσο στον αυτοκινητόδρομο όσο και στην πόλη. Είναι η ιδανική λύση στην κατηγορία των μεσαίων SUV για όσους αναζητούν ένα ολοκληρωμένο, ευχάριστο, απολαυστικό και οδηγοκεντρικό SUV.

Το κορυφαίο αυτό “πακέτο” είναι διαθέσιμο για μίσθωση στην Ελλάδα μέσω του προγράμματος Ford Lease, προσφέροντας εξαιρετικά προνομιακούς όρους, με μηνιαίο μίσθωμα μόλις 349 ευρώ και μηδενικό εταιρικό φόρο.

Παράδειγμα μίσθωσης μέσω προγράμματος Ford Lease

  • Μοντέλο: Ford Κuga PHEV ST-Line X
  • Μηνιαίο μίσθωμα: 349 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α)
  • Διάρκεια μίσθωσης: 48 μήνες
  • Ετήσια χλμ.: 20.0000
  • Προκαταβολή: 9.000 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α)

Κατά τη διάρκεια της μίσθωσης του Ford Kuga PHEV, ο πελάτης απολαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει τη συντήρηση και επισκευή του οχήματος σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, στο Δίκτυο Επίσημων Επισκευαστών Ford.

Επιπλέον, εκτός από το κόστος των τελών κυκλοφορίας, η Ford Lease παρέχει ένα πλήρες πακέτο ασφάλισης που καλύπτει ιδίες ζημιές με απαλλαγή, αστική ευθύνη προς τρίτους, θραύση κρυστάλλων, φυσικά φαινόμενα, προσωπική κάλυψη οδηγού, ζημιές από πυρκαγιά και πολιτικούς κινδύνους, καθώς και ολική ή μερική κλοπή.

Πέραν αυτών, παρέχεται επίσης οδική βοήθεια και αντικατάσταση οχήματος σε περίπτωση ακινητοποίησης του αυτοκινήτου, μαζί με την αλλαγή ελαστικών κάθε 40.000 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ford.

Τα κυριότερα οφέλη και χαρακτηριστικά του Ford Lease είναι:

  • Ελάχιστη δαπάνη κεφαλαίου
  • Σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για τη διάρκεια του προγράμματος
  • Ευέλικτη περίοδος αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες
  • Χωρίς ευθύνη και ρίσκο μεταπώλησης, καθώς απλά επιστρέφεις το αυτοκίνητο στο τέλος του προγράμματος
  • Ολοκληρωμένη εικόνα του κόστους διατήρησης του οχήματός
  • Μειωμένο κόστος διαχείρισης
  • Εγγυημένη ποιότητα υπηρεσιών
  • Ολοκληρωμένη φροντίδα του οχήματός από το επίσημο δίκτυο Ford
  • Όλα σε μία δόση: χρηματοδότηση, συντήρηση, ασφάλεια, οδική βοήθεια
  • Όλα από ένα σημείο: τον Επίσημο Έμπορο Ford

Το ανανεωμένο Kuga εκτός από plug-in υβριδικό προσφέρεται και με τρεις ακόμη κινητήρες. Στη βάση βρίσκεται ο 1.500άρης EcoBoost κινητήρας απόδοσης 150 ίππων που συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, το οποίο στέλνει τη κίνηση στον μπροστά άξονα, ενώ ακολουθεί ο υβριδικός 2,5-λίτρων απόδοσης 180 ίππων στη προσθιοκίνητη έκδοση και 183 ίππων στη τετρακίνητη.

Το Ford Kuga PHEV ενσωματώνει έναν υβριδικό κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων με απόδοση 243 ίππων, συνδυασμένος με μια μπαταρία 14,4 kWh που προσφέρει αυτονομία από 60 έως 69 χιλιόμετρα σε αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία (WLTP). Αυτά τα χαρακτηριστικά διαμορφώνουν ένα σύστημα κίνησης που επιτυγχάνει εξαιρετικά χαμηλό λειτουργικό κόστος, με συνδυασμένη κατανάλωση μόλις 1,2 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα και εκπομπές CO2 μόλις 22 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.

Η αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος μετάδοσης κίνησης του Ford Kuga Plug-In Hybrid βασίζεται σημαντικά στα διαθέσιμα προφίλ οδήγησης EV Auto, EV Now, EV Later και EV Charge. Αυτά τα προφίλ επιτρέπουν στον οδηγό να διαχειρίζεται την ενέργεια της μπαταρίας υψηλής τάσης ανάλογα με τις ανάγκες του. Επιπλέον, η μπαταρία μπορεί να ανακτά ενέργεια μέσω αναγεννητικής πέδησης καθώς και μέσω εξωτερικής πηγής φόρτισης, με την πλήρη φόρτιση να ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 6 ώρες με σύνδεση σε παροχή 230V.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη αυτονομία και ταχύτερη φόρτιση για το Ford E-Transit

Η Ford Pro αποκάλυψε σήμερα μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range (Εκτεταμένης Αυτονομίας), ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού...

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Η Mustang Mach-E ηλεκτρίζει το stage της Ford στο Golden Hall

Γιορτάζοντας και στην Ελλάδα την επέτειο των 60 χρόνων Ford Mustang, του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της παγκόσμιας σκηνής, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang...